Download Battle Royale Trainer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Battle Royale Trainer
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Battle Royale Trainer este un joc video conceput pentru computere desktop și laptop, care ajută jucătorii să-și exerseze abilitățile de luptă, astfel încât să fie pregătiți pentru luptă când trece timpul. Deoarece multe jocuri Battle Royale prezintă o perioadă lungă de jafuri cu doar scurte segmente de luptă, poate fi greu să dezvolți abilitățile necesare pentru a concura. Cu acest antrenor, perfecționează-ți abilitățile și devin abilități în fotografiere, controlul recuperării, lovituri de cap și mai mult ca un profesionist.

Practica face perfect

Battle Royale este cu adevărat jocul înainte de joc. Conceput pentru a ajuta jucătorii să devină mai buni în situații de luptă intensă, este o piesă de însoțitor care servește unui scop mai mare, fiind totodată o sursă de divertisment excelent. Jucătorii se pot antrena în trei scenarii diferite și pot alege dintr-o varietate de arme, inclusiv puști de lunetist, puști, puști de asalt și multe altele. O gamă largă de obiective și obiective vă ajută, de asemenea, la îmbunătățirea preciziei și la dezvoltarea abilității.

Personalizați jocul

Deoarece Battle Royale vă permite să vă antrenați pentru momentele care sunt adesea trecătoare, jucătorii pot alege din perspective diferite. Fotografierea la prima sau a treia persoană poate fi selectată în cazul în care una are nevoie de mai multă muncă decât cealaltă. Cu luptă cu normă întreagă și fără perioade de jafuri lente, este un joc accelerat de la început până la sfârșit.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: