Download Backuptrans Android WhatsApp Transfer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Backuptrans Android WhatsApp Transfer
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Salvați conversațiile și mesajele Whatsapp

Backuptrans Android WhatsApp Transfer este un program gratuit dezvoltat pentru sistemul de operare Windows. Proiectat pentru a face backup și a restaura mesajele WhatsApp de pe dispozitivul dvs. Android, Backuptrans Android WhatsApp Transfer salvează și arhivează conversațiile dvs. importante pentru posteritate, chiar pe computer. Compatibil cu smartphone-urile și dispozitivele mobile Android, este cea mai bună modalitate de a-ți duce mesajele text WhatsApp într-un loc sigur pentru vizualizarea ulterioară, în special cele care conțin informații importante sau mesaje sentimentale de la cei dragi.

Transferați mesajele WhatsApp

Aplicațiile de mesagerie stoc pentru majoritatea smartphone-urilor nu permit arhivarea mesajelor într-un mod simplu. În mod tradițional, mesajele text pe care le primiți pe telefon sunt limitate la dispozitivul respectiv și nu pot fi accesate în alt mod. Cu noua formă de comunicare WhatsApp, cu toate acestea, mesageria prin SMS s-a schimbat în bine. Nu numai că mesajele pot fi accesate online sau pe computerul dvs. desktop, programe precum Backuptrans Android WhatsApp Transfer îl fac astfel încât utilizatorii să-și poată salva mesajele sau să restaureze conversațiile pierdute. Este și ușor. Prin conectarea dispozitivului mobil la laptop, conversațiile sunt vizibile integral prin program și pot fi salvate în mai multe moduri.

Transfer, backup sau restaurare

Indiferent dacă doriți să vă salvați mesajele WhatsApp sau să le mutați, Backuptrans Android WhatsApp Transfer vă permite să faceți totul în doar câteva clicuri. Backup vă permite să salvați conversațiile pe hard disk, la care puteți accesa ușor. Căutați cuvinte cheie sau expresii pentru a găsi exact ceea ce căutați mai târziu.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: