Download AutoCAD Drawing Viewer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

AutoCAD Drawing Viewer
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un excelent vizualizator gratuit de desen AutoCAD.

Acest program permite utilizatorului să deschidă fișiere AutoCAD și să vizualizeze desenele DXF, DWF și DWG. Datele pot fi exportate în format de imagine sau PDF într-un mediu extrem de ușor de utilizat.

Vizualizați desenele AutoCAD fără a instala suita CAD.

Cu această aplicație, este posibilă vizualizarea desenelor AutoCAD fără a avea instalată suita de proiectare asistată de computer. Toate versiunile AutoCAD până în prezent sunt acceptate de această aplicație. Puteți naviga în directoare sau puteți privi desene într-un panou mic util, folosind vizualizarea bazată pe Explorer. De aici puteți trece la modul ecran complet, unde puteți fotografia, zoom, schimba culoarea de fundal, setați straturi, rotiți desene și imprimați. Este posibil să convertiți tipuri de fișiere în DXF, DWF și DWG și apoi să selectați versiunea de lansare sau să exportați în format imagine sau PDF. Mainframe permite accesul la conversia de loturi, permițând conversia rapidă a mai multor fișiere simultan. Examinați informațiile bazei de date pentru desenul dorit din panoul primar. Selectați tipul de date, utilizați funcția de căutare și înlocuire și schimbați limba UI.

Aplicație non-profesională excelentă.

Aplicația permite utilizatorului să obțină avantajele vizualizării desenelor AutoCAD fără cheltuiala instalării AutoCAD în sine sau a aplicațiilor similare costisitoare. Analiza proiectului cu capacitatea de a exporta și tipări face un program util.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII