Download AudioGrabber 1.83.1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

AudioGrabber 1.83.1
Categorie:
Programe Extragere Audio CD
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win95/98/98SE/Me/2000/NT/XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Audiograbber este un CD ripper gratuit foarte popular.
Software-ul reprezinta o aplicatie gratuita de CD ripping pentru Windows care se bucura de un adevarat cult in lumea MP3. Aceasta va permite ripping-ul CD-urilor audio în formatele MP3, OGG sau WAV si o face surprinzator de repede.

Audiograbber este un utilitar care copiaza muzica din CD-uri sau alte surse externe (radiouri, casete etc). Programul salveaza apoi muzica pe hard in fisiere WAV, MP3, WMA sau OGG. Aplicatia vine cu optiuni comune cum ar fi normalizare, codare de fisiere externe, incarcare si descarcare a track-name-ului din si in FreeDB, suport pentru tag-uri ID3 si CD Text.

Poate fragmenta automat inregistrarile in piese separate si aplica functia plug-in-ului noise-reduction din Algorithmix. Are abilitatea de a programa inregistrarile in cazul in care, spre exemplu, doriti sa inregistrati un spectacol care se desfasoara la radio cand nu sunteti acasa.

Are suport pentru o serie de limbi straine comune (inclusiv portugheza, japoneza, rusa sau chineza) care se regasesc in fisierul de instalare, iar alte limbi straine pot fi descarcate de pe pagina de internet a publisher-ului.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: