Download Attack of the Paper Zombies !!! - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Attack of the Paper Zombies !!!
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Atacul hârtiei zombi !!! este un joc de strategie în timp real destul de simplu, cu o grafică drăguță desenată de sus, în jos. Preia controlul asupra unui grup de pușcași și luptă-te cu hoardele care creează zombi extratereștri!

Atacul hârtiei zombi !!! este împărțit în trei părți - tutoriale, misiuni și hărți aleatorii. Deși acesta nu este un joc extrem de complex, jocul tutoriale vă va învăța tactici bune și unele abilități speciale esențiale.

Cele mai multe părți ale lui Attack of the Zombies Paper !!! te-ai luptat pentru a controla punctele de depunere. Punctele de depunere au un centru care trebuie distrus prin ștergerea suficientă a zombilor pentru a putea trece. Aveți trei tipuri de arme, și anume pușcă, lunetist și aruncător de flăcări. De asemenea, puteți construi turnuri și așeza mine, precum și lansarea de atacuri chimice și grenade. După ce ați revendicat toate punctele de reproducere la un nivel, veți câștiga.

Unele dintre atacurile speciale durează un timp pentru a învăța în mod corespunzător și a le folosi în plină luptă, iar metoda de derulare a deplasării mouse-ului pe marginea ecranului duce uneori la o mișcare accidentală de acțiune. Efectele sonore nu sunt uimitoare, dar fac treaba. Cu toate acestea, Atacul hârtiei zombi !!! este un joc rapid și multă distracție.

Cu tutoriale bune și grafică mișto, Attack of the Zombies Paper !!! este un joc de strategie indie excelent în timp real.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: