Download Assassin's Creed Unity - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Assassin's Creed Unity
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.4
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Assassin’s Creed Unity este cea din 2014 a serialului popular de acțiune-aventură. Explorați Parisul în timpul Revoluției Franceze și aflați mai multe despre grupul umbrit de asasini care modelează lumea.

Rădăcini putrede

După un proces cu luptă bazată pe nave și o hartă mai mare în Steagul Negru, Assassin’s Creed Unity a marcat o revenire la rădăcinile francizei cu explorări urbane stricte și cu patch-uri din prima zi. Această tranșă a titlului de aventură a societății secrete de parkour îl prezintă pe Arno și ascensiunea și uciderea lui în timp ce Parisul erupe într-o revoluție. După o lansare stâncoasă, cu sclipici de rupere a jocului și o bază de fani supărată, jocul a fost plasat într-o experiență destul de decentă. Designul orașului este probabil cea mai bună caracteristică, oferind clădiri grandioase adecvate și repere familiare pentru a face un salt între ele. Cu toate acestea, o poveste neplăcută și repetitivă se combină cu o luptă slabă pentru a face din ultima jumătate a jocului ceva dintr-un slog de finalizat. Noul mod de cooperare permite jucătorilor să se alăture pentru o mână de misiuni selectate, cu o lipsă regretabilă de roaming gratuit.

Se clătește repetarea

Assassin's Creed Unity este un joc destul de tipic Assassin's Creed. Fanii versiunilor anterioare vor găsi mai mult la fel de plăcut, dar nu se așteaptă la vreo revoluție.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: