Download Ashampoo 3D CAD Architecture 6 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Ashampoo 3D CAD Architecture 6
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un instrument CAD puternic, dar accesibil pentru proiectarea caselor


Ashampoo 3D CAD Architecture 6 este un program cuprinzător de planificare arhitecturală virtuală pentru computer, care oferă instrumente profesionale, dar este potrivit și pentru designeri de casă amatori.

Personalizat pentru amenajarea locuinței și a grădinii

Dacă ați dorit vreodată să vă proiectați propria casă sau grădină de la sol, Ashampoo 3D CAD Architecture 5 este perfect adaptată pentru job. Pentru a menține profesioniștii fericiți, se acordă multă atenție detaliilor, dar interfața generală este mult mai prietenoasă decât pachetele CAD profesionale.

Ashampoo 3D CAD Architecture 6 are o serie de caracteristici utile, inclusiv posibilitatea de a comuta între structurile 2D și 3D , vizualizările structurii interne și externe și o caracteristică de comutare panoramică de 360 de grade care vă permite să vedeți proiectul dvs. din toate unghiurile. Există și alte câteva caracteristici îngrijite, cum ar fi posibilitatea de a schimba ora din zi, astfel încât să puteți vedea cum arată structura dvs. în toate setările de lumină.

Această ultimă versiune include performanțe îmbunătățite pe 64 de biți, plus o interfață tip panglică în stil Microsoft Office. Pentru profesioniștii care consideră că acest produs a „eliminat” oarecum produsul, puteți reveni și la aspectul clasic. Alte completări noi utile includ efecte de umplere 2D, mai multe vrăjitoare de design și un catalog extins de obiecte.

Accesibil pentru utilizatorii generali

Deși Ashampoo 3D CAD Architecture 6 are o mulțime de caracteristici și instrumente la nivel profesional, nu este imposibil să învețe începătorii. Există o mulțime de tutoriale ușor de urmărit pentru cei noi la CAD, iar interfața este mult mai simplă și mai puțin intimidantă decât pachetele CAD profesioniste. Cu toate acestea, o experiență anterioară cu CAD este un mare avantaj, deoarece utilizatorii cu experiență vor recunoaște formatul programului și instrumentelor și vor fi în funcțiune foarte repede.

Un instrument puternic pentru designul casei

Potrivit pentru o serie de abilități, Ashampoo 3D CAD Architecture 6 este un program CAD puternic pentru cei care sunt serioși cu privire la designul casei.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: