Download Animated Desktop Wallpaper Starfield - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Animated Desktop Wallpaper Starfield
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Galaxii animate pe desktop

Tapet animat pentru desktop Starfield este un fundal de tematică pentru desktop pentru astronomie pentru PC-urile Windows care dă efectul unui cer înstelat.

Amintind de fundalul desktop Mac, Wallpaper Wallpaper animat Starfield este un tapet animat care arată stelele care se mișcă în fața nuanțelor de albastru și violet.

Un lucru frumos despre Wallpaper Wallpaper animat Starfield este că puteți modifica tapetul de bază păstrând animațiile vedetelor. Acest lucru vă permite să creați combinații practic interminabile de fundal desktop cu stelele voastre animate.

Dacă, pe de altă parte, animația te amețește, poți alege să o dezactivezi în întregime. Din păcate, animația înstelată este caracteristica principală care face ca acest tapet să iasă în evidență, așa că dacă îl dezactivați, pierdeți cea mai mare parte din ceea ce face ca desktopul animat pentru desktop să fie Starfield special și unic.

Pentru iubitorii de astronomie, Wallpaper Wallpaper animat Starfield va aduce un plus frumos mediului desktop pentru computer.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: