Download Animated Christmas Tree for Desktop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Animated Christmas Tree for Desktop
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un brad virtual de Crăciun pentru a vă lumina computerul

Sezonul de sărbători s-ar putea apropia rapid, dar majoritatea calculatoarelor nu se diminuează în această perioadă aglomerată a anului. Dacă doriți să intrați în spiritul sărbătorilor, în timp ce sunteți încă productiv din punct de vedere tehnologic, încercați Bradul de Crăciun animat pentru desktop .

Arborele de Crăciun animat pentru desktop este un mic program simplu care vă permite să adăugați arborele de Crăciun la alegere pe desktop. Îl puteți aranja după bunul plac și adăugați mai mulți copaci făcând clic dreapta pe arborele care este deja sus. Dacă treceți mouse-ul peste copac, acesta vă va spune câte zile rămân până în ziua de Crăciun. O altă caracteristică frumoasă este opțiunea de a ridica sau coborî nivelul de transparență al arborelui.

Din păcate, Arborele de Crăciun animat pentru secțiunea „despre” Desktop nu funcționează și nici opțiunea de a descărca un ceas de contorizare de Crăciun.

Totuși, în general, Arborele de Crăciun animat pentru desktop este un program distractiv, ușor de utilizat, care să te îmbie în spiritul sărbătorilor.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: