Download Angry Birds Castle Wallpaper - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Angry Birds Castle Wallpaper
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Personalizați-vă desktopul cu păsări drăguțe

Angry Birds Castle Wallpaper este un fundal de tip desktop care prezintă o scenă iconică din popularul joc de aplicații mobile cu același nume.

Dacă sunteți fan fan al jocurilor Angry Birds pentru Android și iPhone, acest tapet pentru desktop va face cu adevărat ziua voastră. Cu pasărea roșie familiară afișată proeminent în față, fundalul dvs. Angry Birds Castle va fi ușor de recunoscut drept cea mai cunoscută stea a lui Rovio.

Alte păsări care se cultivă în cadrul jocului, cum ar fi păsările mici albastre care au izbucnit, pasărea neagră cu bombă și pasărea albă care depune ouă la mijlocul zborului fac, de asemenea, apariții în fundalul Angry Birds Castle. Desigur, și porcii verzi disprețuiți sunt de asemenea prezenți, fiind aruncați direct din spatele unui castel de piatră.

Fundalul Angry Birds Castle poate fi un pic prea ocupat pentru gusturile unora dintre utilizatori, în special dacă au o mulțime de pictograme pentru desktop pe care să le aranjezi. Puteți încadra doar o coloană de icoane de-a lungul ambelor părți ale ecranului înainte de a plasa pictograme peste graficul castelului.

Pentru fanii Angry Birds avizi, Angry Birds Castle Wallpaper este o piesă de artă distractivă de afișat ca fundal pentru desktop.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: