Download Alarm Clock Pro - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Alarm Clock Pro
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mult mai mult decât un simplu ceas cu alarmă

Nu vă lăsați păcălit de nume - Alarm Clock Pro este mult mai mult decât un simplu mod de a te scoate din pat la timp.

Alarm Clock Pro este un organizator și un programator complet funcțional, care urmărește să vă asigure că nu veți ratifica niciodată o dată importantă. Ca alarmă de trezire, vă permite să configurați tonul ca orice, de la o stație radio de internet la un MP3 și chiar un film sau o sarcină zilnică. Dacă nu aveți computerul în dormitor, nu este nicio problemă - Alarm Clock Pro poate fi configurat pentru a trimite mesaje text trezite pe telefonul mobil.

O aplicație alternativă pentru aplicație este aceea de a o verifica periodic camera web și de a trimite automat capturi de ecran de securitate la adresa de e-mail. În acest fel, puteți utiliza computerul dvs. ca dispozitiv de monitorizare TV cu circuit închis. În plus, îl puteți programa pentru a randomiza lista de redare iTunes, pentru a vă aminti de sărbători și ocazii speciale, de a efectua sarcini de sistem, de a trimite automat cărți de naștere, de a trimite mesaje text pe lista de sarcini zilnice către un telefon mobil, printre altele.

Un aspect ușor neobișnuit al Alarm Clock Pro este capacitatea sa de a vorbi citate inspiraționale în momente aleatorii pe parcursul zilei. Acest lucru poate fi programat pentru a apărea la aproape orice interval de timp specific setat de dvs. pentru a vă continua să parcurgeți ziua.

S-ar putea să sune puțin ciudat dând statutul „Pro” al ceasului de alarmă, dar după ce ai văzut tot ce poate face Alarm Clock Pro, vei înțelege de ce. Probabil că nu veți găsi o altă aplicație de alarmă care vă oferă atât de mult control asupra modului în care utilizați ceasul sistemului. În această ultimă versiune au apărut mai multe bug-uri, dar dezavantajul este că, pentru prima dată, utilizatorii trebuie să plătească pentru Alarm Clock Pro. Merită să adăugați, de asemenea, că este considerabil inferioară versiunii Mac. Este clar conceput pentru Mac inițial, deoarece necesită instalarea QuickTime și, în timp ce toate aceleași funcții sunt acolo, interfața Mac și capacitatea de utilizare este destul de avansată.

O interfață atractivă combinată cu o serie de utilizări diferite fac din Alarm Clock Pro unul dintre cele mai bune ceasuri de alarmă din jur - este doar păcat că nu mai este gratuit.

Corectarea erorilor: soluționarea problemelor GROWL

Schimbări

Corectarea erorilor: soluționarea problemelor GROWL
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: