Download Age of Empires II: Definitive Edition - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Age of Empires II: Definitive Edition
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Age of Empires II: Definitive Edition este un joc de strategie dezvoltat de Forgotten Empires, Tantalus și WICK Witch, și publicat de Xbox Game Studios. Jocul oferă tot ce este mai bun din Age of Empires II din ultimii 20 de ani. Include conținut exclusivist, precum coloane sonore și noi imperii.

Totul de așteptat

După cum am menționat, Age of Empires II: Ediția Definitivă scoate cel mai bine din Age of Empires II. Acest joc permite fanilor să joace atât conținutul original , cât și pachetele de expansiune . Acesta oferă mai mult de 200 de ore de joc strategic cu diferite imperii umane, în timp ce se întinde pe un secol de istorie umană. Combinarea tuturor pachetelor de expansiune va avea 25 de civilizații . Aceasta include 18 civilizații de bază, cinci țări în plus, regate africane și imperii indiene.

Jocul de strategie în timp real îmbunătățește grafica cu rezoluție 4K Ultra HD . Cu toate acestea, funcționează numai cu computere performante. Are animații fluide și margini mai netede în comparație cu jocul original care a folosit grafică 2D. Fanii seriei se pot utiliza în continuare clasic Age of Empires II Cheats doar pentru distracție în timp ce incepatorii pot utiliza modul de instruire pentru a afla de bază pentru a avansa comenzi. De asemenea, jocul a revizuit inteligența artificială pentru a fi corect cu începătorii. AI-ul inamic este mai puțin agresiv, în timp ce unitățile aliate nu se vor pierde niciodată pe hartă. HUD-ul din joc este actualizat cu actualizări de stare, precum unitățile în coadă. Jucătorii pot trece peste clădirile lor și pot verifica starea lor de progres sau pot vedea dacă sunt folosiți. Există, de asemenea, o opțiune de a reveni în regulile și setările clasice.

Jocul găzduiește în continuare modul multiplayer online . Toată lumea se poate provoca reciproc cu cele 35 de civilizații diferite ale jocului. Ei trebuie să treacă de-a lungul veacurilor cât mai repede în timp ce construiesc fortărețe și ridică armate masive. Acest joc oferă conținut nou numit The Last Khans . Are trei noi campanii de cucerit, precum și patru noi civilizații de controlat. Fanii de multă vreme vor fi surprinși de noile campanii pe care nu le-au mai văzut niciodată.

Nu doar un remake HD

Age of Empires II: Ediția definitivă este un plus indispensabil pentru colecția dvs. Age of Empires. Acest joc a îmbunătățit vechile imagini 2D în grafică HD. De asemenea, oferă noi coloane sonore, civilizații și campanii de reîmprospătare a unuia dintre cele mai populare jocuri de strategie. Cu aceasta, jucătorii se pot bucura de bătălii vechi și noi peste tot.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: