Download Age of Empires II HD - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Age of Empires II HD
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Construiește-ți imperiul și distruge-ți dușmanii în acest joc de strategie de luptă. Age of Empires II: HD Edition te aruncă înapoi în timp în care catapultele și cavalerii erau rege. Joacă prin campanii istorice și retrăiește pașii marilor lideri militari sau joacă derapaje împotriva calculatorului sau a altor jucători online. Dacă ați jucat versiunea originală cu ani în urmă, atunci această versiune de înaltă definiție vă va permite să revizuiți acele amintiri vechi.

Un joc de strategie de luptă care mai ține și astăzi

Jocul Age of Empires II: HD Edition vă permite să construiți o armată creând un sat mic, adunând resurse și modernizând tehnologia dvs. Construiește-ți forțele și distruge-ți dușmanii fie cu un atac frontal deplin, fie negând-le resursele și alegându-le unul câte unul. Modul de campanie are o poveste istorică atașată fiecăruia și fiecare este foarte bine spus și produs. Derapajele sunt distractive daca vrei un joc lung si desenat. Este posibil să aveți sentimente amestecate cu privire la partea HD a acestui joc. Dacă ai jucat jocul cu ani în urmă, va arăta foarte asemănător cu modul în care ți-l amintești. Cu toate acestea, noua versiune HD este cu siguranță mai ascuțită decât versiunea mai veche, iar culorile sunt și mai frumoase.

Probabil că nu veți cumpăra acest joc din cauza remasterizării HD

Cumpărați remasterul Resident Evil 1 HD sau remaster-ul Final Fantasy X / X2 HD și obțineți o valoare bună pentru bani, deoarece puteți vedea clar o diferență masivă în comparație cu versiunile originale. Nu veți fi încurajat de definiția înaltă cu Age of Empires II: HD Edition. Dacă doriți să-l cumpărați, atunci cumpărați-l pentru că v-ați bucurat de jocul original în acei ani în urmă și doriți să zdrobiți jucătorii online sau să vă lucrați din nou prin campanii.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: