Download Age of Empires III - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Age of Empires III
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows XP | Versiune: The WarChiefs
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Age of Empires III este a treia versiune a seriei populare de jocuri de simulare în care jucătorii au sarcina de a-și construi propriul imperiu. Această versiune vine cu grafică și povești foarte detaliate și include un accent pe strategie.

Construiește-ți imperiul pas cu pas

Gamerilor li se oferă posibilitatea de a alege trei civilizații diferite de dezvoltat și anume Aztecii Sioux sau Iroquois. Fiecare dintre aceste triburi etnice are propria sa cultură distinctivă și aspecte complete cu clădiri și abilități diferite pentru jucătorii de a utiliza. Jucătorii beneficiază, de asemenea, de bonusuri și sarcini speciale care ajută la crearea jocului mai diversă și mai antrenantă și există povești bogate care ajută la atragerea jucătorilor în acțiune și îi inspiră să se străduiască să finalizeze fiecare dintre diferitele etape. Cu toate acestea, orice adevărat imperiu necesită mult timp și răbdare pentru a stăpâni cu adevărat Age of Empires III și pentru cei care nu au jucat niciodată primele două jocuri din serie, poate părea că este destul de lent la început.

Sunteți gata să parcurgeți distanța?

La fel ca multe jocuri de acest tip, este nevoie de timp pentru jucători să învețe nuanțele Age of Empires III și să-și facă amprenta. Cu toate acestea, această versiune a jocului este suficient de captivantă și interesantă pentru a atrage jucătorii în ea și pentru a ajuta la creșterea orelor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: