Download Age Of Empires Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Age Of Empires Online
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcarea Age of Empire Online nu mai este disponibilă pentru jucătorii noi. Aruncați o privire peste Age of Empires III.

Age Of Empires Online este o versiune gratuită pentru a juca online a seriei extrem de populare de strategii în timp real . Jocul se bazează pe istorie reală și poți începe alegând civilizația greacă sau egipteană.

Primul lucru care oricine a jucat aceste jocuri înainte va remarca este faptul că Age Of Empires Online arată dramatic diferit. Stilul de artă este direct dintr-un desen animat Disney - este extrem de bine realizat, și frumos animat, dar înseamnă că jocul își pierde tonul serios. Jocul de bază este neschimbat, deși există mai multe sarcini repetitive care reflectă „măcinarea” adesea întâlnită în jocurile online.

Jocul de bază în Age Of Empires Online este despre colectarea resurselor și gestionarea acestora pentru a construi orașe care pot susține armatele pe care le veți folosi pentru a vă extinde influența. În timp ce jocul este liber să se joace, există multe limitări ale creșterii dvs. dacă nu plătiți pentru anumite caracteristici premium. Deși jocul de bază este încă distractiv, Age Of Empires Online nu se simte ca un MMO; funcțiile sociale și multiplayer nu sunt perfect integrate.

Dacă vă place strategia în timp real și, mai ales, dacă sunteți începători, vă veți bucura de Age Of Empires Online.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: