Download Age Of Empires II - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Age Of Empires II
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows ME | Versiune: Age of Kings Gold Edition
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Age of Empires II este continuarea faimosului joc de strategie în timp real Age of Empires. Acest pachet include și pachetul de expansiune The Conquerors .

Această tranșă a strategiei clasice curge de la căderea Romei până în Evul Mediu. Age Of Empires II vă permite să controlați 1 din 13 civilizații: britanici, bizantini, celți, goți, teutoni, franci, mongoli, chinezi, japonezi, persani, sarraci, turci și vikingi. Dacă ați jucat jocul înainte, veți ști cum funcționează - vă petreceți zilele adunând resurse care vă vor permite să recrutați armate, să antrenați soldați și să mergeți în luptă - sau să faceți comerț.

Age Of Empires II este un joc incredibil de detaliat, dar asta nu înseamnă că este greu de jucat. În ciuda faptului că jocul este acum destul de vechi, jocul este intuitiv și foarte realist, în context. Există câteva atingeri excelente, cum ar fi capacitatea de a juca Age Of Empires II ca lider legendar, precum William Wallace sau Gengis Khan, o propunere căreia mulți vor găsi greu de rezistat! De asemenea, veți putea juca împotriva altor opozanți sau împotriva computerului.

Age Of Empires II a fost lansat acum mai bine de 11 ani și a fost înlocuit cu Age Of Empires III și variații online. Acestea fiind spuse, Age Of Empires II este un clasic și, în ciuda faptului că arată puțin datat, are pe bună dreptate buchete de fani. Vei deveni și tu un AGE2?

Age Of Empires II este un clasic absolut. Dacă nu ești fan acum, vei fi în curând.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: