Download Advanced System Optimizer 3.1.648.8773 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Advanced System Optimizer 3.1.648.8773
Categorie:
Programe Analiza si Optimizare
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Win98/98SE/ME/2000/XP/2003/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Advanced System Optimizer (ASO) este un soft de reparare si calibrare a registry-ului care ofera unelte si componente foarte utile. Pentru repararea registry-ului, optimizare si mentenanta, ASO este cea mai buna alegere pe care o poti face, pentru ca, pe langa diagnosticare si reparare, acest soft ofera optimizare completa a PC-ului. Optiunea de registry repair are capacitatea de a functiona si singura, putand sa curete, sa defragmenteze si sa repare fisierele corupte din interiorul registry-ului calculatorului tau.

Aceasta aplicatie uimitoare este capabila sa recupereze inclusiv fisierele sterse si sa le stearga permanent pe cele de care nu mai ai nevoie, din calculator. Cu siguranta, te vei descurca fara probleme prin categoriile foarte bine sistematizate – Registry Optimizer, Disk Cleaner si Disk Optimizer, Windows Optimizer, Security and Privacy, Backup and Recovery si optiunea de Regular Maintenance.

Prin apasarea butonului de Optimize, softul se va ocupa automat de toate problemele pe care le va detecta in calculatorul tau. Una dintre cele mai bune optiuni pe care software-ul Advanced System Optimizer le ofera este crearea unui back-up partial inainte de a incepe modificarile si curatarea registry-ului, de aceea intregul proces este reversibil, fara nici cea mai mica paguba.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: