Download Advanced English Dictionary - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Advanced English Dictionary
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dicționarul masiv de engleză s-a concentrat pe utilizare și descoperire

Când eram la școală, îmi amintesc de o grămadă de dischete de 3,5 inci mai înalte decât mine stând lângă un CD cu eticheta mândră, „toate acestea se potrivesc pe un singur CD”. Același CD deținea Encarta, enciclopedia digitală. Părea imposibil - ca toată lățimea cunoștințelor umane s-ar putea încadra pe o bucată de plastic plată.

Acum, vreo 20 de ani mai târziu, o iau de la capăt și, uitându-mă la Advanced English Dictionary, mă gândesc ... „Da, și?”, În timp ce caut ce mai face .

La fel de ușor ca ABC

Nu mă pot abține să fiu consternat de cinismul meu. Gratis, Advanced English Dictionary îmi permite să descarc un vast și versatil dicționar englez . Este umplut cu imagini pentru a ajuta la înțelegere / înțelegere, definiții, etimologie, sinonime și pronunție, atât în SUA, cât și în accente britanice, pentru a ajuta la învățare.

Fiecare cuvânt are legături cu clicuri către alte persoane de interes pentru a ajuta în continuare învățarea, în timp ce butonul de relație te duce la întâmplare la alte cuvinte similare pentru a-ți oferi un lanț de interminabile interminabile . Dacă acest lucru nu este suficient, puteți accesa cu ușurință un cuvânt al zilei, căutări anterioare și favorite.

Inflexibil

Deci, de ce Dicționarul avansat de engleză nu mai este suficient pentru a mă face fericit? De ce acest instrument de referință nu este suficient pentru a-mi atrage mintea plină de internet? Ei bine, în primul rând, opțiunile sale de vizualizare sunt limitate la vizualizările pe ecran complet și pe ecranul împărțit în Windows 8. În timp ce jumătatea ecranului ajută acest lucru (permițându-mi să îl folosesc ca instrument de referință în timp ce lucrez pe cealaltă jumătate) nu este destul de flexibil. Vreau să îl am pe sfert de ecran, în spatele sau să scot din programul care este accentul meu principal în timp ce lucrez.

Cealaltă problemă uriașă este aceea că funcția de căutare necesită să poți scrie cuvinte . Sună ca o problemă mică, dar de multe ori atunci când căutăm un cuvânt, motivul meu principal este să clarific ortografia. Comparați acest lucru cu o căutare Google, care va oferi ortografii alternative (adică corecte), precum și mai multe linkuri către definiții.

În plus, Dictionarul avansat de engleză este mult mai bine prezentat decât alternativa motorului de căutare .

Un instrument simplu

Dicționarul avansat de engleză este perfect funcțional și un instrument excelent dacă nu poți (sau nu) să fii conectat la internet în timp ce lucrezi - pur și simplu nu adaugă nimic în lumea ta pe care internetul nu o oferă deja .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: