Download Adobe XD - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Adobe XD
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Procesul eficient de proiectare

Adobe XD este un software de grafică și design dezvoltat de Adobe. Software-ul ajută utilizatorii să complice procesele atunci când vine vorba de design grafic . Dispune de instrumente intuitive și puternice pentru realizarea proiectărilor la scară grafică.

Flexibilitate în proiectarea la scară

Adobe XD are toate instrumentele necesare pentru proiectarea la scară. Este realizat pentru utilizatorii din domeniul designului multimedia și creativ. Software-ul permite metode de proiectare precum filframing și prototipare . Are patru caracteristici principale pentru proiectare. Funcția Redimensionare reactivă permite desenelor de scară să se potrivească pe afișele mai mici, păstrându-și destinațiile de plasare și scalabilitate. Funcția Repeat Grid poate reproduce toate elementele de design, stilurile și distanțarea pe tabloul de artă al proiectului. Funcția Panou active păstrează toate culorile, componentele și stilurile într-o platformă centralizată. Funcția Auto-Animate adaugă animație la fiecare schimbare dintre planșe de artă. Acest lucru creează interacțiuni în prototipul proiectului.


Puternic instrument de colaborare

Acest software favorizează colaborarea între utilizatori în orice proiect unic cu instrumentele sale. Utilizatorii pot construi specificații de proiectare , precum și activele de produs dezvoltatorului echipei. Aplicațiile colaborative precum Slack sau Jira sunt compatibile cu software-ul. Orice proiect finalizat poate fi prezentat și distribuit pe platforme . Poate fi vizualizat pe computere și dispozitive mobile. Software-ul permite, de asemenea, accesul la toate activele proiectului sub o singură platformă. Acest lucru elimină editarea manuală, în același timp, designul scării devine foarte adaptativ la orice platforme. Membrii proiectului pot vedea dispozitivul de scară la comoditatea dispozitivelor lor. Conducătorii proiectului, clienții și părțile interesate pot decide dacă acceptă sau resping propunerile de proiectare prin computerul lor. Oricine poate oferi feedback util despre proiectarea scării. Utilizatorii pot conecta componente sincronizate , active și elemente de design la care pot fi accesați și alți membri ai echipei în sincronizare. Acestea pot edita conținutul din zbor. Toate elementele de proiectare sunt găzduite într-un sistem singular . Orice modificări aduse de membrii proiectului sunt fie păstrate, fie prevenite. Orice scale de proiectare și alte proiecte pot fi salvate pe serviciul de stocare în cloud Adobe . Utilizatorii pot integra plug-in-uri terțe, împreună cu instrumente personalizate și API-uri pentru a se potrivi cu nevoile de proiectare ale utilizatorilor. Software-ul vine cu un abonament bazat pe individ sau grup . Abonamentul echipei include seminarii web la bord, consola de administrare prin intermediul site-ului Adobe și asistență tehnică avansată.

Oferind ceea ce au nevoie designerii

Adobe XD este capabil să gestioneze proiecte de design cu instrumentele sale uimitoare. Acesta va ajuta designeri individuali, echipe creative și chiar organizații mari pentru dezvoltarea și prezentarea proiectelor la scară. Fiecare utilizator este asigurat prin colaborare și gestionare perfectă a sistemelor de proiectare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: