Download Adobe Media Player - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Adobe Media Player
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Navigați videoclipuri online utilizând acest player multimedia

Se pare că toată lumea începe încet să conștientizeze că viitorul difuzării video se află online mai degrabă decât în interiorul unei televiziuni.

După succesul Joost, Babelgum și VeohTV, Adobe a decis să participe la act cu lansarea Adobe Media Player. Filozofia gigantului software este că dacă utilizați un browser pentru a naviga pe paginile web, de ce nu ar trebui să folosiți unul pentru a vizualiza multimedia?

Rezultatul este practic o versiune a lui Joost, văzută prin ochii Adobe. Acum în afara versiunii beta, aplicația oferă un mod interesant și imersiv de vizionare a videoclipurilor online. Navigația este foarte lină și se simte naturală și există o serie de caracteristici și servicii care facilitează mai ușor ochiul TV mai eficient. De exemplu, puteți crea o listă de favorite, iar cuvintele cheie adăugați evaluări la video Flash, creați liste de redare și utilizați interfața în stilul de bord pentru a vedea cele mai recente episoade din show-urile dvs. de top. De asemenea, vă puteți abona acum la fluxuri RSS care vă spun când sunt noi episoade online.

Cu toate acestea, conținutul este sigur, iar versiunea 1.1 a Adobe Media Player adaugă mult mai multe episoade și canale dintr-o gamă largă de genuri. În momentul scrierii, Adobe estimează că există aproximativ 25.000 de episoade disponibile prin media player-ului său. Adobe a făcut parteneriat cu Sony Pictures pentru a oferi câteva filme prin intermediul serviciului, precum Jerry Maguire și Men in Black. De asemenea, am fost impresionat de viteza și calitatea videoclipurilor.

Unul dintre principalele mele calificări cu Adobe Media Player este însă că multe dintre episoade nu sunt disponibile în afara SUA. Bine, dacă locuiești acolo, desigur, dar pentru cei dintre noi din alte țări este atât de frustrant să vezi o emisiune pe care vrei să o urmărești doar pentru a descoperi că nu este disponibil (desigur, nu găsești asta decât după ce o reclamă are jucat în jucător).

Având în vedere indisponibilitatea unor programe și canale, Adobe Media Player face toate eforturile pentru a deveni cel mai bun loc pentru a viziona televiziunea online.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: