Download Adobe Dreamweaver CS5.5 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Adobe Dreamweaver CS5.5
Categorie:
Programe Web Design
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Win98/98SE/Me/2000/XP/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Adobe Dreamweaver (cunoscut anterior ca Macromedia Dreamweaver) este o aplicatie de dezvoltare web a companiei americane Adobe Systems, disponibila atât pentru MS Windows, cât si pentru Apple Mac OS. Versiunile recente includ suport pentru tehnologii web cum ar fi CSS, JavaScript, PHP, Cold Fusion, cât si cadre ASP.

Dreamweaver s-a bucurat de un larg succes înca de la sfârsitul anilor 1990 si momentan detine aproximativ 80 % din piata editoarelor HTML. Produsul poate fi rulat pe variate platforme software: Mac OS, Windows, dar suporta în acelasi timp si platforme UNIX cu ajutorul unor emulatoare software cum ar fi Wine.

Adobe Dreamweaver ese o solutie integrata pentru design-eri web. Are un aspect vizual placut si usor de folosit fiind totodata foarte popular printre designer-ii profesionisti.
In aceasta versiune veti salva destul timp prin diminuarea "cantitatii" de click-uri pe care ar trebui sa le dati in general. De asemena datorta interfatei intuitive si placute veti lucra mult mai usor.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: