Download Adobe Bridge CC - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Adobe Bridge CC
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Manager media gratuit Adobe pentru lucrările dvs. de creație

Adobe Bridge CC este un software multimedia gratuit care acționează ca un instrument de organizare pentru Adobe Creative Suite și Creative Cloud. Apelată o aplicație de gestionare a activelor digitale , Adobe Bridge CC vă permite să păstrați cu ușurință filele cu privire la lucrările și proiectele dvs. creative . Cu acest program, puteți chiar să editați diverse aspecte și metadate pe loturi și, în general, să vă păstrați lucrurile organizate pentru a evita eventualele probleme.

Familia Adobe

Adobe Inc. este o companie americană multinațională de software pentru computere, care s-a concentrat mult timp în furnizarea de software de top pentru crearea multimedia . Adobe este cel mai cunoscut pentru diverse produse, cum ar fi programul software web Adobe Flash, software-ul de editare a imaginilor Adobe Photoshop, editorul de grafică vectorială Adobe Illustrator, Adobe Acrobat Reader pentru PDF și Adobe Creative Suite - precum și succesorul său Adobe Creative Cloud - care este o colecție și un pachet întreg al diferitelor sale aplicații de creativitate. Întrucât are o serie de programe pentru crearea de lucrări digitale, Adobe a dezvoltat din fericire un program de suport pentru programul său de suită de birou, care vă poate ajuta să rămâneți organizat și să vă concentrați asupra lucrărilor productive.

Suport puternic

Adobe Bridge CC este menit să fie managerul dumneavoastră general de media pentru produsele Adobe. Lucrând cu suita Creative Cloud, puteți utiliza Adobe Bridge CC pentru a previzualiza, organiza, edita și publica mai multe resurse creative rapid și ușor. Nu trebuie să deschideți toate aplicațiile individuale pentru fiecare fișier media pentru a le putea manipula în continuare. Adobe Bridge CC este comanda rapidă pentru acestea, astfel încât să puteți evita pierderea de timp doar în pornirea programelor. Folosind această aplicație, există diverse funcții disponibile. Puteți adăuga filigrane, cuvinte cheie, etichete și evaluări ; metadatele pot fi ușor editate ; import și export fișiere în vrac ; ba chiar să se convertească la unele formate de fișiere . Indiferent dacă este pentru fotografie sau pentru opera dvs. de artă originală, funcția de previzualizare a Adobe Bridge CC vă permite, de asemenea, să vedeți cu ușurință toate fișierele dvs. media.

O mana de ajutor

Nu există nici o îndoială că, dacă lucrați cu programele de suită creativă Adobe, Adobe Bridge CC este un program recomandat pentru a le suplimenta. A fost optimizat pentru a lucra alături de ele și vă permite cu ușurință să editați elemente fără a fi necesar să vă deschideți manual programele. Nu numai că, ci acest program are chiar și o funcție de încărcare rapidă la Adobe Stock pentru ca tu să începi să câștigi redevențe pentru munca ta. La fel ca toate programele Adobe, totuși, ar trebui să fiți pregătit pentru ca acesta să fie greu pe resurse de calculator și să fie un pic dificil de a lucra la început. Totuși, din fericire, este doar un program opțional pentru Adobe Creative Cloud acum, astfel încât să îl puteți refuza cu ușurință dacă doriți.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: