Download AMP Font Viewer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

AMP Font Viewer
Categorie:
Programe Fonturi
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Vizualizator de fonturi text simplu, dar excelent

Oricât de incredibil pare, Windows nu are un instrument de vizualizare adecvat pentru fonturile text. Dacă doriți să vedeți ce fonturi sunt instalate în sistemul dvs. și cum arată, trebuie să le încercați pe un procesor de texte sau să le deschideți unul câte unul din Panoul de control.

Dar dacă preferați ceva mai ușor de folosit - pe care îl faceți probabil - atunci vă sugerez să testați AMP Font Viewer, o aplicație la îndemână care afișează o listă cu toate fonturile instalate pe computer și, în același timp, afișează aspectul lor real.

Cu AMP Font Viewer puteți vedea nu numai câte fonturi aveți, ci și le puteți răsfoi după nume sau categorie. Programul include, de asemenea, o zonă specială pe interfața sa pentru vizualizarea fonturilor care nu au fost instalate încă în sistemul dvs.

Puteți personaliza textul eșantion utilizat de AMP Font Viewer și, prin urmare, puteți verifica cum arată un text dat, în funcție de fontul pe care îl utilizați pentru a-l scrie. AMP Font Viewer vă permite, de asemenea, să adăugați o formatare specială textului, cum ar fi caractere aldine sau italice, și să schimbați culoarea textului.

Singurul defect pe care l-am găsit în program a fost faptul că programul afișează două ferestre separate, ceea ce îl face un pic inconfortabil de utilizat.

AMP Font Viewer este pur și simplu vizualizatorul de fonturi perfect care ar trebui să fie inclus în Windows.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: