Download ACDSee Photo Manager 9.0.108 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ACDSee Photo Manager 9.0.108
Categorie:
Programe Vizualizare
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Win98/Me/2000/XP/Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
ACDSee 9 este solutia perfecta pentru cei care doresc sa vizualizeze, sa organizeze, sa gaseasca si sa partajeze rapid imagini.
Produsul foloseste cuvinte cheie, categorii si propriul sistem Windows pentru a localiza imaginea dorita. Corecteaza si imbunatateste cu usurinta fotografiile imperfecte. Partajati fotografiile preferate via email, incarcati-le pe albumul dumneavoastra online si realizati printuri de calitate superioara.

Cu programul ACDSee, utilizatorul nu trebuie sa astepte ca sa deschida o alta imagine. El are acces la fotografii cu cel mai rapid vizualizator existent pe piata. Fotografiile pot fi vizualizate intr-un calendar virtual. In plus, modul ACDSee Quick View este cea mai rapida cale de deschidere a atasamentului la un email sau a unui fisier de pe desktop.

Cu ACDSee, utilizatorul isi poate organiza munca in cel mai bun mod cu putinta. Editeaza metadatele si creeaza propriile categorii. Atribuie imagini la cate categorii se doreste fara a duplica fisierele.

NOU! Foloseste mai multe cuvinte cheie cum ar fi ‘Calatorie in Mexic’ pentru a gasi mult mai rapid imaginile. Contine facilitati care realizeaza automat importul, redenumirea sau clasificarea imaginilor cand camera, iPod-ul sau alt dispozitiv este conectat. Cu ajutorul facilitatii, PhotoDisc organizeaza imaginile stocate pe CD-uri, DVD-uri si had discuri externe fara a fi nevoie sa le copieze pe calculator.

NOU! Dezarhiveaza fisierele si incepe imediat vizualizarea si organizarea articolelor arhivate fara a fi nevoie sa paraseasca programul ACDSee. Utilizatorul poate trimite fotografii familiei si prietenilor prin email fara a mai fi nevoie sa le redimensioneze sau sa treaca in alta aplicatie.

NOU! Simplifica partajarea online a fotografiilor prin integrarea cu site-uri ca Flickr si Smugmug.

NOU! Creeaza prezentari PowerPoint direct din ACDSee. ACDSee ajuta utilizatorul sa isi pastreze copii ale imaginilor chiar daca calculatorul are probleme. Se foloseste instrumentul Sync pentru a sincroniza folderele cu imagini, fara a fi nevoie de hard disc extern sau un drive de retea. Sau se foloseste facilitatea Database Backup pentru a realiza backup-ul fotografiilor si bazei de date pe CD sau DVD.

Se pot programa backup-uri sau notificari.
Vizualizeaza si administreaza peste 100 tipuri de fisiere. Asigura suport extins pentru audio, video si imagini cum ar fi BMP, GIF, IFF, JPG, PCX, PNG, PSD, RAS, RSB, SGI, TGA si TIFF.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: