Download 7-Zip Portable - Descarca PC Telefon Android sau IOS

7-Zip Portable
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descarcă 7-Zip - în format portabil

7-Zip Portable este versiunea portabilă a uimitoarei aplicații de extragere a fișierelor gratuite, 7-Zip!

A fi portabil înseamnă că veți putea utiliza acest compresor și extractor de mare raport pentru a gestiona fișierele oriunde v-ați afla - chiar dacă sunteți în mers sau utilizați 7-Zip Portable pe un computer care nu este al vostru. Având în vedere utilitatea aplicației, este probabil o idee bună să o țineți pe un pendrive, astfel încât să puteți avea acces la ea, indiferent unde vă aflați.

7-Zip Portable este una dintre numeroasele aplicații de compresie a fișierelor, dar se remarcă pentru că poate încadra o mulțime de informații într-un spațiu mic - cu alte cuvinte, poate face fișierele mari mult, mult mai ușor de gestionat. Îl puteți folosi fie pentru comprimarea fișierelor mari pe care le dețineți, fie pentru deschiderea fișierelor pe care alți utilizatori le-au comprimat. În orice caz, 7-Zip Portable nu ar putea fi mai ușor de utilizat.

362

Interfața aplicației este simplă, dar foarte explicabilă și ușor de utilizat. Este integrat în meniul contextual, ceea ce înseamnă că pentru a comprima sau extrage un fișier, trebuie doar să faceți clic dreapta. Făcând dublu clic pe o arhivă comprimată, o va extrage și, desigur, puteți extrage și comprima prin interfața principală 7-Zip Portable și butoanele din bara de sus.

Fiind open source și dezvoltat cu grijă, 7-Zip Portable are, de asemenea, o serie de funcții frumoase care nu întotdeauna sunt standard. Nerd-urile de date vor iubi funcția de evaluare comparativă, în timp ce toată lumea ar trebui să aprecieze opțiunea de testare (pentru a vă asigura că fișierele nu sunt corupte), taste rapide și o selecție generală de opțiuni foarte ușor de utilizat.

Încercați portabilul 7-Zip. Dacă sunteți în căutarea compresiei și extragerii de fișiere portabile, gratuite și, mai ales, excepționale, este probabil aplicația pentru dvs.

7-Zip Portable acceptă următoarele formate

Compres: 7z, Tar, ZIP
Decompress: RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, CHM, Z, CPIO, RPM, DEB, NSIS

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: