Download 3D Driving-School - Descarca PC Telefon Android sau IOS

3D Driving-School
Categorie:
Programe Invatare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Învață să conduci cu școala de șoferi 3D

Școala de șoferi 3D este un program de educație și pregătire excelent pentru oricine se pregătește pentru testul de conducere. Este conceput pentru a vă confrunta cu o serie de situații de conducere de zi cu zi și vă va ajuta să vă obișnuiți cu viața pe drum. Cu toții ne simțim nervoși când ne apropiem de testul nostru de conducere - dar acest program vă va ajuta să exersați dinainte .

Exersează înainte de testul tău

Școala de șoferi 3D vă va ajuta să vă confruntați cu concepte de bază de conducere, cum ar fi întoarcerea unui colț, cedarea unui trafic, oprirea în timpul luminilor și verificarea oglinzilor. Vi se va da opțiunea de a alege între opiniile de la a treia persoană și cea de la prima persoană , oricare dintre acestea se simte cel mai potrivit pentru dvs.

O gamă de opțiuni

Școala de șoferi 3D înțelege că nu se vor face două deplasări rutiere în același timp. Simulările sale pot fi personalizate pentru a reflecta o serie de situații diferite: veți putea modifica volumul de trafic, astfel încât să practicați conducerea pe drumuri liniștite sau aglomerate, de exemplu; puteți adăuga, de asemenea, ploaie simulată , împreună cu vizibilitatea afectată și alunecarea adăugată care vine cu ea. Opțiunile de zăpadă și noapte sunt de asemenea incluse, pentru a surprinde o gamă largă de condiții de conducere diferite. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să practice și teoria, vă recomandăm să descărcați gratuit Testul de practică pentru conducere.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: