Download 3D Cubes Unlimited - Descarca PC Telefon Android sau IOS

3D Cubes Unlimited
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

3D Cubes Unlimited este un joc de puzzle simplu conceput, care amestecă abilități de cuvinte și logică pentru a veni cu un mod interesant de a trece câteva ore.

Ideea din spatele 3D Cubes Unlimited este aceasta - vi se prezintă un cuvânt scris pe sol și blocuri 3D reprezentând literele din acel cuvânt. Trebuie să manevrați blocurile până când sunt în conformitate cu cuvântul, asigurându-vă că sunt orientate spre calea cea bună. Când sunt aliniați corect, se vor aprinde și când toate blocurile sunt la locul potrivit, treceți la nivelul următor.

3D Cubes Unlimited este destul de provocator , mai ales când treci la niveluri superioare. Există 60 de niveluri, 3 niveluri de dificultate și este disponibil și în spaniolă și franceză , toate fiind bune pentru a oferi celulelor creierului o întindere. Din punct de vedere conceptual, 3D Cubes Unlimited este destul de redat.

Din păcate, graficele jocului sunt groaznice. Fiecare puzzle 3D Cubes Unlimited este setat pe o insulă care plutește în jurul unui ocean luminos, lovind în alte insule în timp ce lucrați. Graficele arată ca un exemplu prost al unui joc din ultimul deceniu, iar în acea zi și vârstă, nu îl reduc.

3D Cubes Unlimited este un puzzle provocator, dar nicăieri atât de fascinant pe cât ar fi nevoie ca noi să iertăm grafica teribilă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: