Download 3D PageFlip Professional - Descarca PC Telefon Android sau IOS

3D PageFlip Professional
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Transformați fișierele dvs. PDF într-o carte electronică plină de pagini 3D

Cu instrumentul 3D PageFlip Professional, puteți converti fișierele PDF, fișierele Microsoft Office și OpenOffice în e-flipbooks. Întoarce paginile din cartea ta ca și cum ai citi o carte pe bază de hârtie. Paginile dvs. sunt convertite în pagini de flipbook ușor de urmărit și ușor accesibile. Flipbook-urile create de dvs. pot fi transformate în cataloage online, cărți electronice sau reviste electronice. Personalizați modul în care aratați cartea și încărcați-l pe site-ul dvs. web sau partajați-l cu colegii.

Proiectează-ți propriul brand și logo-ul

După ce ați convertit fișierul, puteți proiecta și adăuga branding, puteți să faceți logo-uri și puteți introduce informații de fundal în flipbook. Cartea transformă paginile cu efect 3D pentru a recrea ceea ce se întâmplă când redați pagini într-o carte pe hârtie. Editați paginile odată ce sunt convertite și adăugați integrare socială în paginile dvs. 3D PageFlip Professional permite mai multe rezultate, cum ar fi flipbook-uri pe care le puteți adăuga în aplicațiile pe care le dezvoltați. Puteți crea un flipbook care funcționează pe dispozitive mobile și pe care îl puteți instala pe site-ul dvs. web.

Opțiuni de proiectare complete și șabloane

Puteți adapta modul în care arată flipbook-ul 3D și puteți adăuga multimedia în paginile dvs., cum ar fi adăugarea de prezentări și videoclipuri. Există numeroase șabloane pe care le puteți utiliza pentru a modifica modul în care arată fiecare carte atunci când este completă, ceea ce vă scutește de la nevoia de a vă proiecta propriile stiluri de carte. 3D PageFlip Professional vă permite, de asemenea, să convertiți loturi de fișiere, care se potrivesc persoanelor care trebuie să-și folosească fișierele pentru utilizări de afaceri.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: