Download 3D Chess - Descarca PC Telefon Android sau IOS

3D Chess
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 98 | Versiune: Unlimited
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

3D Chess Unlimited este un joc video pentru sistemul de operare Microsoft Windows care permite jucătorilor să conteste computerul sau un adversar în rețea la un joc de șah. Cu piese de șah realiste și tablă, este o nouă abordare a unui clasic atemporal, care oferă sunete, grafică și unghiuri multiple pentru a oferi jucătorilor o experiență de șah ca niciodată. Conceput pentru a reproduce jocul de șah din viața reală, 3D Chess Unlimited este o alegere excelentă pentru începători și experți deopotrivă.

O nouă abordare a jocului clasic

Pentru utilizatorii Windows care trebuie să facă o pauză de la muncă sau care doresc doar un pic de distracție și divertisment, 3D Chess Unlimited este chiar acolo, alături de clasici precum Solitaire și Minesweeper. Ca joc pe care îl poți juca singur, șahul 3D este perfect pentru jucătorii care doresc să își perfecționeze abilitățile de joc de șah în ritmul și offline-ul lor. Este perfectă și pentru începătorii care învață despre joc. Joacă împotriva computerului la diferite niveluri de abilități pentru a crește provocarea. De asemenea, oferă jucătorilor posibilitatea de a juca împotriva prietenilor sau a familiei care au conexiune la internet. În acest fel, utilizatorii pot juca împotriva adversarilor din întreaga lume.

Grafică reală

Atragerea principală a 3D Chess Unlimited este designul și grafica sa. Creat pentru a arăta ca o adevărată placă de șah, cei mai apropiați utilizatori vor veni să joace pe o placă fizică fără să joace efectiv pe unul. Cu mai multe unghiuri de vizualizare, jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a vedea și o imagine de ansamblu a tablei, ca niciun alt joc.

Mai multe despre șahul 3D

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: