Download 3DP Chip 11.1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

3DP Chip 11.1
Categorie:
Programe Intretinere
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
3DP Chip este un program gratis care nu ar trebui sa lipseasaca din nici un calculator! Dar despre ce este vorba: cu acest program puteti obtine ultimile driver-uri pentru componentele hardware ale calculatorului vostru, iar ultimile drivere inseamna – un calculator mai puternic si mai eficient!

Multi utilizatori nu update-aza driverele componentelor hardware din calculator deoarece nu stiu cum se face sau nu stiu de unde anume sa descarce aceste drivere! De obicei ultimele driver-uri se gasesc pe site-urile producatorilor de hardware, iar avand update-urile la zi pentru toate driver-ele puteti evita probleme de stabilitate ale sistemului si puteti adauga functionalitati noi care nu erau disponibile pentru driverele vechi.

Unele calculatoare, cum ar fi cele de la HP de exemplu, sunt dotate de software special pentru a cauta in mod regulat update-uri pentru driverele instalate, insa nu toti producatorii de calculatoare prevad acest tip de software. Din fericire avem 3DP Chip un program care nu necesita instalare , fiind standalone, compatibil cu toate versiunile de Windows, care vizualizeaza informatiile cu privire la hardware-ul instalat cum ar fi: CPU, placa de baza, placa video, placa audio si adptorul de retea.
Ceea ce doresc sa subliniez este ca din interfata programului, cu un singur click pe butonul “Driver” ve-ti accede la link-ul pentru driverul cel mai recent al unei anumite compunente din calculatorul vostru.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: