Download 2048 Desktop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

2048 Desktop
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.0.2.02
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

În profunzimea jocului, care este Desktop 2048. regulile simple nu vă vor juca în cel mai scurt timp, ci vă zgâriați capul pe măsură ce complexitatea puzzle-ului crește și vă provoacă din ce în ce mai departe. Descărcați gratuit pentru Windows Desktop azi!

Simplu, dar greu

Obiectivul Desktop 2048 este simplu în descriere. Vă confruntați cu o grilă de 16 plăci, fiecare deținând un multiplu de 2. Combinați titluri de aceeași valoare împreună pentru a încerca să atinge numărul 2048. Deplasarea plăcilor la fel ca țiglă identică îndeplinește valorile lor sunt combinate și placa goală este umplută cu o valoare din 2. Planificarea cu grijă a mișcărilor dvs. este esențială pentru crearea numerelor la care trebuie să ajungeți în 2048. Nu este atât de ușor pe cât sună! Începeți ușor și apoi găsiți puzzle-uri din ce în ce mai dificile care să vă provoace abilitățile.

Un joc clasic în devenire

La fel ca alte jocuri de puzzle cu numărul 2048 Desktop apelează la o gamă largă de vârste și interese. Exercitați-vă creierul cu aceste puzzle-uri și găsiți-vă distrați în același timp. Veți fi surprins de modul în care acest joc va prinde interesul dvs. și va cere mai mult timp, pe măsură ce puzzle-urile devin mai complicate. Nu așteptați descărcarea gratuită azi pentru PC-ul Windows!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: