Download 2011 Calendar Windows 7 Theme - Descarca PC Telefon Android sau IOS

2011 Calendar Windows 7 Theme
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Calendar peisaje pentru desktopul Windows 7

2011 Calendar Windows 7 Theme este o colecție de imagini de fundal pentru desktopul PC-ului Windows.

În aceste zile, oamenii au tendința de a duce vieți atât de aglomerate încât de multe ori este greu să țină evidența datei de la o zi la alta. Nu ar fi frumos să aveți un fundal care să fie inclus cu un calendar? 2011 Calendar Windows 7 Tema vă permite să faceți asta, și cu stil.

2011 Calendar Windows 7 Tema este inclus cu mai multe fundaluri diferite pentru a alege. Toate aceste fundaluri au un fel de natură sau scenă de peisaj. De exemplu, puteți alege o scenă pe plajă sau o scenă în pădure cu copaci care acoperă zăpadă. Toate sunt elegante, precum și oarecum calmante. Sunt în esență perfecte pentru persoanele care doresc ca desktopul PC-ului lor să fie un spațiu relaxant, departe de stresul vieții lor de zi cu zi.

Fiecare fundal al temei din Windows 7 al calendarului 2011 este inclus și cu un calendar inclus. Transparența face ușor să vezi și icoane desktop, în cea mai mare parte. Uneori, fundalul temei pentru Windows 7 al calendarului 2011 face un pic dificil să citești sau să vezi pictograme specifice, în funcție de cum se amestecă culorile lor cu fundalul desktop real.

2011 Calendar Windows 7 Tema este un set superb de fundaluri de peisaje pe care iubitorii de natură le vor aprecia fără îndoială.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: