"Falusul de gheata" - Tehnici speciale de marire a penisului

Voturi: 179 |   Voteaza

O legendă ce provine din Norvegia, din preajma anilor 1000 e.n. ne prezintă o metodă simplă şi eficientă de tonifiere şi mărire a penisului, preferabilă multor tehnici de elongaţie.


Penisul său întrecea orice aşteptare sau fantasmă
Cunoscut sub numele "bărbatul cu falus de gheţă", Haakon Harfaggerson era renumit pentru grandoarea membrului său viril. Se spune că penisul său întrecea orice aşteptare sau fantasmă a oricărei femei şi, de aceea, de multe ori el a fost pe cale să cucerească inima "nevinovată" a iubitelor ce aparţineau bărbaţilor mai puţin dăruiţi de natură. Mare iubitor al femeii, acesta s-a gândit să dea o tehnică specială de mărire a falusului celor ce vroiau să-şi satisfacă iubitele. Aceasta a rămas însă necunoscută. Ceea ce a rămas consemnat este totuşi o relatare a lui Haakon către un discipol al său prin care îi explica acestuia cum să facă pentru a deveni un bărbat adevărat, cu un falus puternic, de o mărime considerabilă.

De la duşurile scoţiene la tehnici norvegiene
Se spune că, făcând în fiecare dimineaţă un duş scoţian, alternând apa rece cu apa fierbinte, îţi poţi conserva o sănătate de fier. Bazată pe acelaşi principiu al alternanţei contrariilor, metoda noastră face ca penisul să devină mult mai viguros şi mai plin de vitalitate.

Căleşte-te în căldura focului şi răceala zăpezii
Iată textul acestei scrisori:
"În fiecare dimineaţă, trezeşte-te odată cu soarele, şi chiar dacă nu îl vezi umplete-te cu bucurie de forţa şi strălucirea lui. Ieşi afară, pe zăpadă şi aprinde un foc care să fie precum soarele sursa ta de căldură şi strălucire. Aşează-te în faţa focului, prinde în palmele tale "spada" cu care luptă orice bărbat (penisul) şi freacă-l bine cu zăpadă, într-o mişcare ce porneşte de la bază spre vârf. Repetă această operaţie de mai multe ori (de cel puţin 2-3 ori). Membrul tău viril va pierde trei sferturi din mărime lui, iar tesiculele tale vor fi precum doi mici săculeţi de piele îngheţaţi din cauza frigului. Apoi asează-ţi mâinile deasupra flăcării focului şi încălzeşte-le cu putere, încărcându-te cu pasiunea ardentă a lui. Atunci când vor ajunge să fie foarte fierbinţi, prinde din nou penisul în mâini şi trage spre vârful lui ca şi cum ai vrea să îl alungeşti. Va începe să se mărească din nou ca atunci când te afli în faţa unei frumoase femei, gata să te arunci în braţele ei pline de iubire. Acum opreşte masarea penisului tău şi umple-ţi din nou mâinile cu zăpadă. Profită de mărimea membrului viril şi masează-l de jos în sus cu mâinile reci pline de zăpadă până când ajunge din nou foarte mic."

Femeile tale vor fi copleşite de plăcere
"Încălzeşte-ţi din nou mâinile şi reia procedura de la capăt. Fă această operaţiune de cel puţin şapte ori şi vei vedea că penisul tău, cunoscând succesiv căldura şi frigul, va deveni puternic ca stânca şi atât de zvelt precum bradul care se înalţă deasupra piscurilor înalte. Numai aşa femeile tale vor fi copleşite de plăcere în faţa asalturilor tale virile, strigătele lor de plăcere vor străbate atunci înălţimile cerului şi nu te vor mai părăsi vreodată. Toate îţi vor deschide pântecul lor, primindu-te pline de bucurie. Vei citi în ochii lor dorinţa de a te absorbi pe veci în interiorul lor."

Nu te lăsa pradă plăcerii. Nu e momentul acum.
shivalingam.jpg"Să nu crezi totuşi că acest scop este foarte uşor de atins, căci pot apare multe piedici.

După ce vei face procedeul de două-trei ori vei vedea că vei fi tentat să-ţi împrăştii sămânţa (să ejaculezi) pentru a trăi plăcerea. Dar nu te lăsa pradă acestei tentaţii, ci mergi mai departe. Păstrează-te ferm în hotărârea ta şi trăieşte plăcerea, dar fără a ejacula. Recunosc că aceste practici intime au tendinţa de a te lansa pe cale plăcerii, dar dacă nu vei persevera vei rămâne în continuare un bărbat cu un penis obişnuit, la fel de banal ca al acelor masculi insipizi, ale căror femei suspină de plăcere la intimele mele mângâieri.

Dacă tu chiar vrei să fii discipolul meu, vei avea acest curaj. Dacă nu, întoarce-te în lumea acelora care trăiesc ca nişte tauri fricoşi fără a putea satisface vreodată cu adevărat o femeie."

Alternanţa dintre rece şi cald provoacă tonifierea penisului
Aţi putea spune că tehnica prezentată este fără îndoială spartană, dar trebuie să admitem că este una dintre puţinele care utilizează cel mai bine principiile elementare de tonifiere. În mod evident, alternanţa dintre cald şi rece provoacă o acţiune de tonifiere a celulelor. La fel, faptul de a alterna contracţia şi elongaţia implică consecinţele fericite ale măririi penisului, atât în lungime, cât şi în diametru. De altfel, tehnica presupune acţionarea asupra penisului aflat în stare flască şi nu în erecţie când celulele sunt prea rigide pentru a putea fi elongate.

În plus, acest procedeu este foarte uşor de plicat oricând, putând folosi cuburi de gheaţă de la congelator, în locul focului, o sursă de încălzire electrică (eventual un reşou).

Masturbarea nu presupune mărirea penisului
Această tehnică foloseşte şi puterile remarcabile, am putea spune chiar magice, ale biomagnetismului: a-ţi freca cu putere mâinile înaintea unui masaj este chiar o tenhică energetică binecunocută utilizată de adepţii Qi-kong-ului chinezesc (practică de control şi amplificare a bioenergiei).

Remarcăm şi utilizarea cifrei 7, ceea ce ne face să gândim că cel care o practica cunoştea semnificaţia esoterică a numerelor sacre, în cadrul cărora numărul 7 este cel mai cunoscut (cel 7 minuni ale lumii, cele 7 planete, 7 zile ale săptămânii, 7 note muzicale, 7 culori ale curcubeului). În sfârşit, departe de a fi neglijabil, avertismentul referitor la tentaţia plăcerii denotă un aspect practic care dovedeşte că această metodă ţine cont de elementele fiziologiei masculine. Cât despre motivul pentru care recomandarea de a reacopri cu gheaţă penisul imediat ce erecţia a ajuns să fie suficient de mare, putem spune că aceasta îndepărtează cu precauţie şi inteligenţă ideea de masturbare care poate apare în acest caz. Şi aceasta deoarece s-a demonstrat ştiinţific şi, în plus a simţit-o pe pielea lui orice bărbat, că a te masturba în fiecare zi nu presupune implicit şi mărirea penisului.


CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
13/09/2018, 12:00
Problemele de natura sexuala se rezolva foarte bine si la psiholog. Sunt foarte multe cauze
psihologice care pot sa conduca la aparitia unor disfunctii de natura sexuala. Dar daca reusim sa
le identificam rapid acele acauze vom avea numai de castigat s
Vizitator
19/06/2018, 15:21
Viata sexuala este foarte importanta pentru fiecare persoana in parte si din aceasta cauza trebuie
sa fim foarte atenti la starea noastra de sanatate in general daca dorim sa ne pastram
sanatatea sexuala la parametrii maximi.
Vizitator
04/09/2017, 12:55
Util pentru cresterea randamentului si a potentialului sexual e si maxatinu. eu il folosesc si sunt
multumit de el.
Vizitator
14/02/2017, 09:50
wh0cd502340 diflucan buy triamterene
Vizitator
13/05/2015, 13:17
Sunt foarte utile sfaturile de mai sus, dar nu-i mai simpla asa? Vimax Oficial . ro
Vizitator
12/06/2014, 16:48
Suplimentele pentru marirea penisului sunt de un real folos, dar trebuie ca pe langa cura cu
suplimente sa se foloseasca si un extender si sa se faca si exercitii fizice!
Vizitator
05/02/2014, 18:47
Exista pe piata tot felul de metode care promit ca pot mari dimensiunea penisului fara sa genereze
efecte adverse si fara sa produca vreo neplacere. Cu toate acestea trebuie sa fim foarte atenti in
momentul in care ne cumparam ceva deorece riscam sa avem
Vizitator
27/01/2014, 18:34
Si eu am folosit suplimentul Natural XL si nu pot sa spun ca am avut rezultate prea mari! Pe sit-ul
lor scria ca se poate mari cu 6-8 cm, dar dupa 6 luni de cura abia am cu 2, 2,5 cm in plus. Nu stiu
ce sa zic si cu suplimentele astea.
Vizitator
13/11/2013, 14:54
Azi am luat si eu o cutie de NaturalXL. Sper sa nu fie abureala si chiar sa mearga!
Vizitator
24/10/2013, 14:40
Si cati cm ai obtinut cu suplimentele astea in 3 luni? Ti-au produs efecte secundare? Mersi mult!
Vizitator
09/10/2013, 16:46
O modalitate buna pentru marirea penisului e utilizarea unor suplimente naturiste. La mine au mers
de minune suplimentele NaturalXL. Le-am luat pe durata a 3 luni de zile si am avut rezultate faine
cu ele. Sunt foarte incantat si ma bucur ca mi-am recapa

1