Testiculele si viata

Voturi: 230 |   Voteaza

vira20.jpgÎn afară de puterea erecţiilor şi de durata lor, un alt indice caracterizează vitalitatea masculină: aspectul şi ţinuta scrotului. Priviţi-vă testiculele şi veţi fi lămuriţi! Dacă pielea este netedă şi flască, dacă testiculele sunt umflate şi pendulează într-un sac moale, nu e nici o îndoială, subiectul este debil sau senil, sau amândouă. Din contră, dacă pielea este plisată, rugoasă ca scoarţa arborelui, dacă testiculele sunt bine prinse la baza penisului, proprietarul acestor atribute este tânăr, robust şi viril, oricare ar fi vârsta lui de altfel. Deci, cunoaşteţi muşchiul dartes? Acest muşchi viril este puţin cunoscut. În realitatea, chiar la un tânăr testiculele pot fi lăsate din cauza căldurii ambiante. Ori, dartosul, muşchiul "neînsemnat", situat chiar deasupra pielii pungii testiculelor, este, în mare parte, responsabil de susţinerea şi de starea testiculelor, organe atât de importante pentru bărbat. Dacă este prea cald, dartosul se relaxează şi testiculele coboară. Deci, testiculele noastre, domnilor, se conservă cel mai bine la răcoare, ba chiar la frig!

Întrebare: oare de ce aceste organe vitale sunt plasate într-o poziţie atât de vulnerabilă, în afara abdomenului, expuse şocurilor şi intemperiilor, în loc să fie aşezate într-o nişă, la căldurică şi siguranţă în abdomen? Este vorba de temperatură: ele nu funcţionează bine şi spermatogeneza nu se face corect decât la o temperatură mai mică cu 3 grade Celsius decât cea a corpului, prerăcind sângele care irigă testiculele.

Concluzie: bărbatul, şi nu femeia ar trebui să poarte fustă, ca scoţienii şi ca grecii. Iată veşmintele masculine raţionale şi nu jeans-ii mulaţi pe corp. Într-adevăr, dacă testiculele sunt bine adunate de muşchiul dartos, atunci ele nu trebuie comprimate de haine prea strâmte.

Termoreglarea scrotală fiind un fenomen complex, să vedem practica, în lipsa kilt-ului (fusta scoţiană) sau a vechiului cholat de piele bavarez care se oprea la jumătatea coapsei şi lăsa generos să treacă curenţii de aer, pentru a tonifia dartosul şi ceilalţi muşchi ai pungilor scrotale.

Deci, un minim zilnic, îl constă în duşul scrotal cât de rece posibil, precedat de o frecţie cu o mănuşă din fibră vegetală; această piele nu este nici sensibilă, nici fragilă. Nu ezitaţi să utilizaţi o presiune cât mai mare a apei la duş!

Baia de şezut este eficace: în bideul umplut cu apă rece care contractă dartosul şi strâmtează testiculele, sacii scrotali , bine închişi, sunt readuşi în apropierea corpului, când este foarte frig, cremasterul readucând testiculele foarte aproape de corp păentru a le reîncălzi.

Trăiască frigul care stimuleazăă producţia hormonală de gonade, al cărei rol este fundamental pentru sănătatea şi tinereţea corpului!


Tantra - le culte de la Feminite, autor Andre Van Lysebeth, Ed. Flammarion, ed.I, 1988

CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
07/08/2017, 02:01
fndkfo3mzjbd27e4ej baidu kldf6ql5aby6k630ov
Vizitator
13/07/2017, 17:54
o7v3ox3ukjw6u1jbiw google google xrk6uk6ta2qvigvlzp
Vizitator
03/07/2017, 04:52
6vyk3zq9iqizuahwfq google google 2ejd9fqgvcib1jdnli
Vizitator
04/03/2017, 16:24
wh0cd434394 Cialis Cost
Vizitator
23/01/2017, 22:12
wh0cd434394 amitriptyline 25mg citalopram hydrobromide 20mg tab mobic 15 mg levitra online
albendazole tretinoin gel lasix drug tretinoin cream buy provera atenolol

1