Sanii si farmecul atractiei lor

Voturi: 269 |   Voteaza

seductia0275.jpg Apariţia unei femei frumoase care ştie să se pună in valoare are un efect magic asupra oricărui bărbat indiferent de vârstă. Plăcut surprinsă, privirea caută un punct de sprijin, chiar dacă efemer. Şi il găseşte repede... Pe sâni!


Decolteul ii dezgoleşte, sutienul ii reliefează, mişcările le creează o trepidaţie aparte, diferită de orice altă vibraţie din univers. Nimeni nu se poate sustrage dominaţiei lor. Te atrag. Te incită. Sunt o carte de vizită care aşteaptă semnătura unui bărbat.

Sânii sunt sentimentali
Bărbaţii îi doresc şi tânjesc după atingerea lor suavă, bebeluşii îi caută cu nesaţ şi se cuibăresc la adăpostul lor. Provocatori, hrănitori, mici sau somptuoşi, fermi sau abandonaţi, ei ne însoţesc în fiecare etapă a vieţii noastre, reflectând cu fidelitate aventurile sentimentale şi afective, atât bucuriile, cât şi durerile.

Sânii "trăiesc" în acelaşi ritm cu viaţa sexuală a femeii, sunt ecoul tuturor variaţii lor hormonale şi îi reflectă cu exactitate toate problemele afective. De fiecare dată când o femeie merge la doctor pentru un consult al sânilor, el ar trebui să o întrebe: "Sunteţi fericită ?" Sânii trădeaza emoţiile şi starea sufietească, aşa cum chipul ne reflectă în mod fidel trăirile interioare.

Excitarea lor provoaca orgasmul
"Sânii exprimă gradul de trezire a sexualităţii", afirmă sexologul francez Dominique Gros. Veritabila lor vocaţie erotică şi sexuală este independentă de rolul matern. Dezvoltarea sânilor coincide cu maturitatea sexuală şi rămâne aproximativ constanta pe întreaga durată a vietii. In schimb, sânii animalelor işi măresc volumul doar in perioada alăptării, confirmand functia lor strict materna.

Cu un rol atat de deosebit si de ambiguu, sanii reprezinta cea mai erotica parte vizibila a corpului femenin. In timpul jocului erotic, sânii cresc în volum, iar mamelonul devine erectil. Unele femei pot atinge stări de orgasm prin mângâierea sânilor.

Un mister al senzualitatii -"Zăpada Albă
Atât în Orient, cât şi în Occident, valoarea unor asemenea secretii a fost recunoscuta şi i s-au atribuit denumiri precum "Laptele Vrajitoarelor" , "Zăpada Albă" sau "sucul de piersica al nemuririi". Exista femei extrem de senzuale si totodata foarte afectuase, care, in mod natural, fara sa fie in perioada alaptarii, secreta asa-numita "Zăpada Albă". Nu este vorba nici de o născocire, nici de o problemă de natură medicală. Ele pot avea secreţie lactată permanent. Doar o stare acută de devitalizare poate afecta această esenţă dulce şi hrănitoare.

"Esenţa de Coral" are o mare valoare mai ales în cazul unei femei care nu a avut copii şi care nu are lapte. Acest fluid extraordinar are culoarea albă şi un gust uşor dulce, foarte plăcut. Bărbatul trebuie să sugă şi să bea plin de adoraţie acest medicament special. El are un efect binefăcător asupra întregului organism, trezind stări de iubire şi de senzualitate foarte intense.


CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
22/10/2018, 13:37
Stie careva vreun remediu care sa ajute la cresterea in dimensiune a sanilor?
Vizitator
29/10/2010, 17:11
intersant,chiar nu stiam asa ceva...

1