Invata cum sa flirtezi

Voturi: 298 |   Voteaza

Oamenilor le face plăcere să simtă sau să audă că sunt o prezenţă cu totul seductia0187.jpg deosebită, că sunt doriţi şi fascinanţi. Le place acel "du-te-ncolo, vino-ncoace, lasă-mă şi nu-mi da pace". Fă-le această plăcere! Flirtează.

Când o întâlneşti nu sta ţeapăn ca o scândură şi mut ca o piatră de mormânt. De când aştepţi această clipă! Aşa dar, zâmbeşte, discută... flirtează. Într-un cuvânt cucereste-o!
Nu trebuie să ai o anumită vârstă, sau să arăţi neapărat într-un anumit fel. Pentru a flirta nu este nevoie de reţete, ci de a şti să te joci cu inteligenţă, cu drăgălăşenie, pentru a-l face pe celălat fericit. Deci, cum flirtăm?

Am întâlnit o femeie frumoasă în jur de 35 de ani care, apropiindu-se de un bărbat ce o atrăgea puternic îi spuse:
- Stimate domn, ce bine semănaţi cu cel de-al treilea soţ al meu!
- Serios? Şi câţi soţi ati avut? Întrebă el bănuitor.
- Doi! - schiţă ea un zâmbet complice.
Atunci îi oferi braţul şi plecară împreună.

Indiscutabil, flirtul rămâne primul pas sigur în cuceririle amoroase. El este un omagiu adus sexului opus, un mod de a a spune: "ÎMI PLACI!" Atât! Şi aceasta în moduri cât mai variate şi personale, de la mişcările sinuase ale trupului la jocul de cuvinte, la contactul fizic electrizant...
Te provoc! Ai curajul să-mi răspunzi?

Flirtul este arta de a fi seducător şi irezistibil, de a recurge cu subtilitate la un întreg arsenal de priviri insistente, aluzii fine şi gesturi semnificative. De fapt, este un comportament foarte incitant camuflat sub o aparentă inocenţă. Un joc plăcut în care regăseşti o infinitatete de nuanţe: un zâmbet îmbietor, o privire zenzuală aruncată în treacăt, măna trecută cu dezinvoltură prin păr, dezgolirea ostentativă a coapsei, un Ah! etc, etc...

A şti să foloseşti un limbaj jucăuş sau expresii cu două înţelesuri, ca şi a privi îndelung spre celălat, sau face un gest abia sugerat, discret, toate vă pot atrage brusc într-o lume comună în care sunteţi doar voi doi, chiar şi numai pentru fracţiuni de secundă (dar unele dintre cele mai lungi secunde!).

Flirtul este un mod de a fi mereu plin de viaţă şi atrăgător. El nu ia sfârşit odată ce ţi-ai întâlnit persoana iubită. Flirtează mereu! Altfel o va face altcineva în locul tău. Totul este un joc subtil şi încântător, un mod amuzant de a spune în glumă: "Te provoc! Ai curajul să-mi răspunzi?" Aceasta, fireşte, în funcţie de reacţia celuilalt.

Nu mai ezita! Flirtează acum!
Flirtul este un joc de societate pe ca îl poţi întâlni peste tot: între elevi, studenţi, la serviciu şi chiar printre... parlamentari. Ideile preconcepute, temerile, neâncrederea pot face pe mulţi să evite a flirta. De ce? A flirta nu este o crimă. Este un mod de a ne apropia de celălalt de al face părtaş la un joc incitant şi atrăgător, iar acesta va fi mai curănd flatat decât nervat, aşa cum ai putea tu crede. Aşa că NU MAI EZITA! FLIRTEAZĂ ACUM! Nimeni nu poate profita de situaţie decât dacă îi dai ocazia.

Te-ai îndrăgostit? Merită să-i atragi atenţia? Flirtul este cel mai bun mod de a o face. Flirtul poate fi foarte măgulitor şi chiar excitant pentru celălalt.

Răspunde flirtului flirtând
O vorbă înţeleaptă spune: "Performanţa necesită antrenament". Vrei să ajungi un maestru în arta de a flirta? Exersează! Fii încrezător şi vei avea succes. Eşti tot ce-şi poate dori cineva, inclusiv iubirea veţii tale. Dovedeşte-i că este unică. Copleşeşte-o cu atenţia ta. Pune-i zeci de întrebări, ascultă tot ce spune, se va convinge că orice cuvânt rostit este foarte important pentru tine. În plus, fi generos, fă-i complimente. Spune-i că are pielea cea mai catifelată pe care ai atins-o vreodată. Vei nimeri drept la ţintă. Spune-i că are coapse extraordinare, cum nu ai mai văzut în viaţa ta, că atunci când merge devine irezistibilă! Că azi arată atât de bine încât pur şi simplu... ameţeşti când o priveşti.
Răspunde flirtului flirtând. Priveşte în ochii celuilalt, contactul vizual este foarte important. În tot acest timp vorbeşte! Zâmbeşte! Flirtează! Efectul nu va întârzia.


Revista "Eros şi Amor" nr. 21

CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
04/11/2013, 22:17
Te iubesc Alexandra ))))))))))))
24/05/2013, 09:02
practice practice practice - asta scrie pe mine
03/02/2012, 08:33
foarte dragwtz
Vizitator
10/01/2012, 19:00
Tare Cool... . Fainut!
Vizitator
23/05/2011, 01:35
super1
19/11/2010, 04:42
super tare
Vizitator
19/10/2010, 14:55
ce pl mla dracu

1