Ejacularea precoce

Voturi: 184 |   Voteaza

Pentru a evita ejacularea precoce, femeia îl încalecă pe bărbatul culcat pe spate şi apoi, cu ajutorul degetelor, ea va îndepărta buzele vulvei, pe care o aplică contra cozii lingamului, fără a atinge glandul, creând astfel un simplu contact genital fără intromisie.

seductia0223.jpgÎn timp ce bărbatul se relaxează (mai ales abdomenul şi fesele) şi respiră profund, femeia, prin mişcări de du-te-vino discrete, face să alunece delicat vulva sa umedă (clitorisul inclus), în lungul penisului, până la orgasmul feminin. Dacă încercarea devine prea intensă pentru bărbat, fără a-şi schimba poziţia, ea se va imobiliza timp de 5-10 minute - o eternitate delicioasă!- timp în care riscul contracţiilor vaginale reflexe se atenuează. Vine deci momentul atât de dorit al unirii. În coitul banal, bărbatul îi face "ceva" femeii: el este acela care penetrează. În maithuna, femeia este aceea care absoarbe penisul fără grabă!. La început, singur doar glandul este "inhalat" de vagin, înconjurat de muşchii de la intrarea în vagin. Cu simţurile în aşteptare, partenerii imobili, rămân atenţi la ceea se petrece între ei, în ei. Nici un fel de mângâiere, nimic care să poată exacerba tensiunea sexuală: ei se deschid acum fuziunii intime amorsate. Fără du-te-vino, fără progresia penisului către interior: doar linbajul secret al contracţiilor intime este permis. În apropierea punctului limită, cuplul recurge la procedeele de control descrise, dar mai ales la relaxarea muşchiului cremaster. Imediat ce tensiunea erotică s-a stabilizat, mişcările ritmate, armonioase ca un dans pot începe.

Femeia trebuie să rămână atentă la propriile ei mişcări şi reacţii pentru a nu lăsa să se instaleze mişcările ample şi instinctive ale bazinului, comandate de polul genital. Ea poate ajunge la orgasm, dar cu mişcări imperceptibile ritmului său normal. În unirea banală, mişcările din şale se amplifică, se accelerează; la fiecare împingere, pubisurile se întâlnesc pentru a se despărţi la fiecare retragere. Rezultatul fatal este bine cunoscut: fără excepţie, după 2-3 duzini de mişcări lungi şi profunde, sperma ţâşneşte "golind" bărbatul şi lăsând femeia nesatisfăcută.

Ca un cavaler adevărat care îmbrăţişează trupul animalului pe care-l călăreşte, fără a se izbi de şa, cu graţie şi supleţe, bărbatul acompaniază ritmul femeii, în toate nuanţele şi variaţiile subtile, păstrând contactul pubic contra pubis pentru a reduce mişcările relative penis-vagin şi riscul de "derapaj".

Sfătuitorii tantrici recomandă intromisia gradată: după ce glandul a fost absorbit, femeia absoarbe penisul pe o treime din lungimea sa, apoi pe două treimi şi apoi tot, repetând la fiecare nivel procesul descris mai sus. Sau, ei recomandă schimbarea poziţiei în momentul intromisiei, pe partea laterală, care pemite mişcări ample ale bazinului feminin, dar, cum bărbatul strânge o coapsă a femeii între ale sale, du-te-vino a penisului este foarte limitat. În afară de asta, pubisul masculin perpendicular cu al femeii, îi stimulează clitorisul, ceea ce intensifică juisarea, fără prea multe riscuri de derapaj pentru bărbat.

Calmi, destinşi, fără grabă, adepţii vor rămâne fără o dificultate majoră, uniţi timp de o oră sau mai mult.
Tantra - le culte de la Feminite, autor Andre Van Lysebeth, Ed. Flammarion, ed.I, 1988

 www.chaojikunan.ro ( SUPERPOTENTUL este un produs din plante ce confera anduranta si rezistena la''drum lung'' oferind o maxima satisfactie.

CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
21/06/2017, 15:46
Sunt destule suplimente utile care pot ajuta, dar acest articol cred ca le bate pe toate. Foarte
utile aceste informatii si usor de inteles!
Vizitator
09/05/2017, 13:42
Cel mai recomandat e sa avem un stil de viata cat mai sanatos si atunci automat si viata sexuala va
fi una buna, cu o potenta buna si cu o rezistenta buna in timpul sexualui. Pentru asta putem sa
incercam sa avem o alimentatie cu alimente ce ajuta san
Vizitator
11/02/2017, 16:31
wh0cd688908 acomplia tabs propranolol Cheap Suhagra
Vizitator
12/03/2015, 11:15
Eu as lua doar niste plante sau alimente, nu as lua capsule.
Vizitator
05/03/2014, 18:38
Suplimentul Climax Control e facut in intregime din plante, nu genereaza efecte adverse si isi face
efectul destul de repede!
Vizitator
26/02/2014, 18:53
Si eu am luat Climax Control, dar nu pot spune despre el ca e cel mai bun produs pentru stoparea
ejacularii precoce. L-am luat pe o perioada de o luna de zile!
Vizitator
04/11/2013, 16:00
Pe mine m-a ajutat atunci cand m-am confruntat cu probleme de ejaculare precoce, suplimentul Climax
Control. Am urmat un tratament de 2 luni si functia sexuala si-a revenit. Sper sa nu ma mai confrunt
vreodata cu asemenea probleme!

1