Armele secrete ale unui barbat

Voturi: 256 |   Voteaza

vira03.jpg1. Ochii misteriosi
Toata lumea spune ca ochii sint oglinda sufletului, asa ca trebuie sa fiti intotdeauna atente la privirea barbatului care va tine de brat. Negri si mincinosi, sinceri dar caprui, albastri si te pierzi in ei... Oricum ar fi si orice culoare ar avea, daca-l iubiti din suflet ii veti aprecia "profunzimea" privirii.

2. Buzele atragatoare
Se pare ca nu doar barbatii tinjesc dupa buze ca ale Angelinei Jolie! Femeilor le place ca partenerii lor sa aiba niste buze foarte sexy. Intre noi fie vorba, nu doar de dragul esteticii. Furnicaturile prin tot corpul sint date de buzele lui, nu-i asa?

3. Umerii foarte bine facuti
Acesta este un aspect preferat de majoritatea femeilor, cu conditia ca acestia sa aiba un format bine definit. Umerii lati sint semn al puterii si masculinitatii. Femeile sint in cautarea unui barbat care sa aiba umeri lati si care sa fie puternic. Le da un sentiment de siguranta.

4. Pectoralii impresionanti
Rar gasesti barbat care sa nu viseze ca partenera lui sa aiba cei mai frumosi sini din lume. Ei bine, si femeile apreciaza partenerii care se pot lauda cu pectorali de calitate. adevarul este ca barbatul care primeste nota 10 pentru ei, arata irezistibil fie intr-o camasa simpla de birou, fie intr-un tricou de jogging. Si cel mai bine arata fara nimic.

5. Bicepsii puternici
Mari, usor de observat chiar si sub un sacou, bicepsii nu simbolizeaza doar puterea. Ei demonstreaza faptul ca posesorul lor este un tip care isi acorda timp pentru ingrijirea corporala. Si daca femeile adora ceva, cu siguranta este vorba despre barbatul care se respecta. Si la pieptul caruia se simt bine.

6. Abdomenul musculos
Pachetele de muschi nu mai au asa mare cautare. Unele femei nu viseaza neaparat la abdomenul pe care poti deslusi toti muschii, dar la cel tare si plat, cu siguranta! Din nou sala de gimnastica e speranta...

7. Soldurile ca la carte
Femeile se uita la dosul barbatilor mai des decit s-ar astepta acestia. "Cu cit mai subtiri, cu atit mai bine", se aplica si in cazul lor. Surprinzator, probabil, dar si femeilor le plac soldurile inguste. O fi o razbunare? Sau e ceva care da bine in mina?

8. Miinile curate
Miinile spun atit de multe despre un barbat. Ce ziceti de niste palme mari, fine, curate si cu o manichiura impecabila? Nu ignora felul in care arata miinile partenerului. Acestea spun multe despre persoana lui. Si s-ar putea ca asta sa conteze in multe privinte.

9. Fesele obraznice
De multe ori va doriti sa-l plesniti peste fund. Daca are fese ferme, e clar ca se "lipeste". Iata cum ne revansam din nou! Pe locul 1 in top sint atletii, care lucreaza cu sirg aceasta portiune a corpului. Si Brad Pitt, evident. Dar barbatii cu un dos de invidiat sint atit de aproape de noi. Trebuie doar sa intindem mina...

10. Picioarele frumoase
Un barbat cu picioare frumoase este adesea curtat. Sau ce, credeati ca doar barbatii iscodesc cu sirguinta formele picioarelor? Nici vorba! Dar, din pacate, se mai intimpla sa gasesti un chip interesant, umeri puternici si picioare strimbe sau prea subtiri. Ce solutie ramine? Jogging-ul, de exemplu.

(I. B.) - Monitorul de Cluj

CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
13/06/2017, 14:44
Suplimentele pentru masa musculara sunt utile dar trebuie sa se faca si exercitii pentru
consolidarea masei musculare.
Vizitator
11/09/2015, 10:46
Mai am de lucrat la masa musculara. O sa fac o cura cu Somatodrol si o sa se rezolve si asta.
Vizitator
23/03/2013, 23:40
nu da asha ceva....
Vizitator
28/01/2012, 12:05
Buna draga mea, numele meu este Teresa, i-am vazut profilul dvs. de azi şi a devenit in
Vizitator
19/08/2011, 23:37
Poate avea toate astea si sa va trateze ca ultimu rahat. De obicei asemenea barbati care investesc
in corp si mai putin in calitatea personalitatii adesea fac lucrurile astea

1