Arhetipul barbatului care cucereste femeia prin rafinament

Voturi: 182 |   Voteaza

Dacă eşti femeie, iar iubitul tău îţi face câte o surpriză în fiecare zi sau te uimeşte prin spontaneitatea lui, să ştii că are sigur asimilate calităţile acestui tip constituţional. Bărbaţii din această categorie sunt remarcabili prin originalitatea şi inventivitatea lor, sesizabilă mai ales în planul comunicării (afective, intelectuale şi verbale). Ei sunt mereu entuziaşti şi au o mare uşurinţă în a-şi sublima impulsurile erotice în trăiri pur afective, mentale sau ispiraţii artistice geniale. Din categoria lor fac parte marii creatori de artă.


Asemenea bărbaţi dovedesc o intuiţie de excepţie, care îi ajută să ghicească toate mişcările sufleteşti şi gândurile iubitei lor. Rafinamentul care impregnează întregul fel de a fi al bărbatului de acest tip face să tremure inima de emoţie oricărei femei sensibile. Fiecare atingere a iubitei lui îi provoacă stări de o bogăţie inexprimabilă. Când este îndrăgostit, adoră să respire fiinţa iubită cu toţi porii pielii lui, până în adâncul inimii. Delicateţea cu care se apropie de sufletul iubitei înlătură orice eventuală împotrivire a ei. Femeia care face dragoste cu un astfel de bărbat are senzaţia că îşi dizolvă forma fizică şi devine zborul însuşi, aceasta constituind o experienţă elevată, pe care nu o va uita niciodată.

plante care amplifică rezonanţa cu acest arhetip masculin:

Sunătoarea (Hypericum perforatum) favorizează trezirea inimii, în sensul de centru esenţial al fiinţei. Ea imprimă energiilor o tendinţă ascensională şi are puterea de a duce lumină în colţurile cele mai obscure ale subconştinetului. Această plantă facilitează comunicarea afectivă şi amplifică abilităţile intuitive. Este recomandată mai ales bărbaţilor care suferă de stări depresive, care sunt lipsiţi de entuziasm sau o fire mohorâtă, închisă, refuzând manifestarea iubirii.

Coriandrul (Coriandrum sativum) este o plante guvernată de Marte, planeta masculinităţii, motiv pentru care este folosit în formulele de creştere a virilităţii. Are un efect euforizant, mai ales în cazul fructelor zdrobite în miere. Printre calităţile acestui arhetip pe care le poate trezi se numără şi ingeniozitatea. În unele tradiţii, chiar există credinţa fermă că dacă o femeie însărcinată mănâncă seminţe de coriandru, copilul pe crea-l va naşte va avea multă imaginaţie şi originalitate. Această plantă este indicată mai ales bărbaţilor care au tendinţe agresive şi care se confruntă în paralel cu o stare de oboseală generală sau cu diverse senzaţii de arsură (gastrică, a uretrei).

Sofranul (Crocus sativa) este de asemenea o plantă masculină, guvernată de Soare, renumită pentru efectul ei afrodisiac şi pentru calitatea de tonifiant al sistemului reproducător şi al inimii. El poate induce anumite capacităţi premonitorii, specifice acestui arhetip.

Genţiana (Gentiana lutea) este o altă plantă masculină, care amplifică puterea de sublimare a energiilor din planul erotic în plan afectiv. Este recomandată bărbaţilor excesiv pasionali, care se confruntă cu fenomenul de ejaculare precoce, poluţii, herpes genital sau alte leziuni genitale de tip ulcerativ, inflamator, cu acnee şi afecţiuni febrile.

Un mic secret

plantele prezentate în acest articol pot fi folosite nu numai de către bărbaţii care vor să-şi trezească anumite calităţi specifice unui arhetip masculin, ci şi de către femeile care intenţionează să atragă, prin rezonanţă, bărbaţi ce aparţin arhetipului respectiv!
după rev. Yoga Magazin nr. 19


CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
25/09/2018, 13:21
La femei pentru cresterea apetitului sexual un produs bunicel din plante este si femaxul, un
supliment din plante.

1