Bancuri cu Tigani - Pagina 3

Aici gasesti colectia de Bancuri cu Tigani ce te vor face sa uiti de plictiseala si sa razi cu lacrimi. Toate astea pentru ca utilizatorii nostri au adaugat o multime de glume, iar baza noastra de date este updatata in fiecare zi. Daca si tu stii un banc tare pe care vrei sa-l adaugi, nu ezita s-o faci accesand butonul de mai sus.

Bancuri cu Tigani
Intreaba doamna profesoara de la copii sa deie o propozitie.Zice Maria ,,Tata are o masina'Zice Andrei ,,Mama are 150 de gaini'Si ridica si Bula mana sa zica si el o propozitie.Zice doamna profesoara lui Bula sa nu zica nimic ca zice numai prostii.Si incepe d-na profesoara sa zica ca maine vine inspectorii si ca Bula sa nu scoata nici o vorba!Vine inspectorul.Zice Maria ,,Tata are o masina'Zice Andrei ,,Mama are 150 de gaini'Si se sbate si bula acolo si incepe inspectorul sa zica la d-na invatatoare sa lase sa zica si el o propozitie.Se ridica bula si zice ,,Tanti Mari e cea mai mare cur* din sat.D-na invatatoare isi cere scuze pt ce vrb Bula.In pauza il vede pe Bula cu o tabla mare de ciocolata si il intreaba d-na profesoara ca deunde are ciocolata zice Bula:Iam zis la d-nu inspector ca unde sta tanti Mari.:)))(BELEA)
Adaugat de: Zsolti Zsolti NumaiEu
1
Bancuri cu Tigani
Un tigan se rataceste in jungla si il prinde un trib de negri. Acestia ii da doua optiuni ca sa scape; moartea sau taca-taca.Sta tiganu se gandeste si spune taca-taca.Ii dau astia taca-taca si pleaca. Se intilneste cu alt trib si astia la fel moartea sau taca-taca.Se mai gandeste tiganu si spune tot taca-taca. Il f..e si astia si pleaca tiganu. Mai merge putin si se intilneste cu al treilea trib care il intreaba la fel moartea sau taca-taca, la care tiganu raspunde suparat mai bine moartea decat taca-taca. Cei din trib se consulta intre ei si-i spune tiganului; pana fierbe apa it-i dam taca-taca.
Adaugat de: Pedro
1
Bancuri cu Tigani
un francez,un englez si un tigan merg la un hotel: se duce francezul si zice:vreau ce mai luxsoasa camera:camera 201 zice receptionerul.se duce francezul si noaptea aude o voce:sunt fantoma cu un ochi rosu si cu unul vanat dak nu pleci te omor.francezul sare pe geam.aceeasi treaba si cu englezul.se duce tiganul la camera 201 iar noaptea aude o voce:sunt fantoma cu un ochi rosu si cu unul vanat dak nu pleci te omor.la care tiganul taci draq k ti-l invinetesc si pe celalalt
Adaugat de: bella
1
Bancuri cu Tigani
UN ROMAN UN ENGLEZ SI UN TIGAN SUNT INGRIJITORI DE PORCI.EI SE DUC SA FACA CURAT LA PORC. INTRA ROMANUL SI ZICE :
- PU CE PUTE PORCU PU CE PUTE PORCU!
INTRA ENGLEZU SI ZICE:
- PU CE PUTE PORCU PU CE PUTE PORCU!
INTRA TIGANU SI ZICE PORCU :
- PU CE PUTE TIGANU PU CE PUTE TIGANU!
Adaugat de: GUGU
1
Bancuri cu Tigani
Un tigan I-a cumparat copilului sau o pereche de ghete.
Pe drum copilul spune:
-Ale cuie tetea,ale cuie !!
-Ale tale piostule.
-Ale cuie tetea,ale cuie !!
Tatal lui il descalta si se uita mai bine la ghete....cand deodata el a observat ca are cuie......
Adaugat de: Rares
1
Bancuri cu Tigani
era un tigan ,un german,un frabcez,si un roman in avion.
tiganu era beat.La un momendat avinul nu mai avea combustybil si francezul zice (pentru tara si popor eu marunc din avion)si cade intrun tepus.germanul tot la fel el cade in sarma gimpata .romanul de asemenea si el ca ceilalty si cade intr-o furca infipta cu tepi in sus .venea randul tyganului si zise pentru tara si popr eu ma pisi in rezervo sa moara familia mea
Adaugat de: alex jumbo
1
Bancuri cu Tigani
Un englez,un german,un roman si un tigan margeau cu avionul.
La un moment dat se oftica englezul la jocul pe care-l juca pe Leptop si arunca Leptopul pe geamul avionului.
Romanul il intreaba:-De ce la-i aruncat?
Englezul:-Lasa ma ca la noi sunt ieftine.
Aceeasifaza si cu germanul.
Romanul il intreaba lafel ca pe englez si acelasi raspuns.
Romanul se supara si il arunca pe geamul avionului pe tigan.
Ceilalti doi(englezul si germanul)il intreaba de ce la aruncat.
Romanul:-Lasa ma ca la noi ii gasesti la fiecare colt de strada.
Adaugat de: P@ul_7
1