Bancuri cu Soldati

Bancuri cu Soldati ce te vor face sa uiti de plictiseala si sa razi cu lacrimi. Bancuri cu Soldati si o multime de glume tari online, descopera acum bucuria de a rade si a te bucura cu bancuri tari

Bancuri cu Soldati
2 soldati numarau o bila :))=))
Adaugat de: SheFuL
2
Bancuri cu Soldati
-Cum isi scoate un soldat sabia din fantana?
-UDA =))
Adaugat de: MyhayStelistu
1
Bancuri cu Soldati
Intr-o zi la o tabara militara vine in inspectie un sergent.Ii pune pe toti soldatii sa se alinieze si stand un pic pe ganduri se hotaraste sa vada cat de destepti sunt.
Merge la primul soldat:
-Cat face 10+4?
-Rosu,dmnule
-Esti prost,urmatotul!
-Cat face10+4?
-Copac,domnule
-Esti prost,uramatorul
-Cat face !0+4?
-14,domnule
-Bravo,acum spunele si celorlalti cum ai ajuns la acest raspuns
-E simplu domnule,am impartit rosu la copac
Adaugat de: levy08
1
Bancuri cu Soldati
Bula in armata.In timp ce lua masa la cantina simte nevoia sa mearga la baie,dar de frica sa nu ii manance alt soldat mancarea,scuipa in ea si lasa un biletdupa care pleaca,isi face nevoile si se inorce la masa.Se uita la mancare si vede completat pe bilet<......Si noi!>
Adaugat de: levy08
1
Bancuri cu Soldati
in timpul celui de-al 2 -lea razboi mondial armata ruseasca ce a germana si ce romaneasca vor sa vada cat de fideli le sunt soldati ,generalul german isi scoate un soldat in fata si ii da ordin sa isi traga un glont in picior soldatul scoate pistolul si fara nici o ezitare trage ,generalul il intreaba soldt te doare?la care soldatul raspunde nu pentru ca am facuto pentru patria mea ,acum si generalul rus face la fel si acelasi lucru raspunde si soldatul lui ..,mai tarziu vine randul soldatului ROMAN ,il scoate generalul in fata si ii da ordin sa isi traga un glont in picior ,soldatul nostru ezita un pic dar pana la urma trage ,dupa cateva secunde generalul il intreaba .te doare? soldatul raspunde ;NU,generalul il intreaba din nou de ce nu te doare ? soldatul roman raspunde ;am avut bocancii cu 2 numere mai mari .
Adaugat de: andreilucian
1
Bancuri cu Soldati
Vine sergentul in unitate , vrand sa afle cum se satisfac oameni lui fara femei.
il intreaba pe primul
- tu cum te satisfaci fara femei ?
- pai cum sa o fac , cu carioca
sergentul pus pe ganduri merge mai departe
Il intreaba pe al doilea
- tu cum te satisfaci fara femei ?
- pai cum sa o fac , cu carioca
sergentul nestiind ce e cu soldatii lui ii intreaba pe toti , iar cand ajunge la ultimul sergentul il intreaba
- Sper ca tu esti un soldat normal
- Cum te cheama ?
- Carioca
Adaugat de: asdqwezxc
1
Bancuri cu Soldati
Hitler isi aduna trupele(erau aranjate pe randuri).Deodata aude ca cineva a stranutat.Intreaba primul rand dak o stranutat cineva dintre ei.Nu raspunde nimeni.Omoara primul rand si intreaba cel de-al doilea acelasi lucru cu acelasi raspuns.Il omaoara si pe acesta si pe al treilea il intreaba acelasi lucru.Unul dintre soldati ridica mana si stiind ca va fi pedepsit se apleaca rusinat.Hitler ii spune:
-Atunci...sanatate!
Adaugat de: andrysteaua
1
Bancuri cu Soldati
Romania si Germania sunt in razboi. Un roman s-a pierdut de ceilalti soldati si ca sa nu fie gasit de soldatii germani se ascunde intr-o fantana intr-o padure. Vine un soldat german si striga:
Soldatul german : -Oare o fi cineva aici?
Soldatul roman : -Oare o fi cineva aici?
Soldatul germna: -Da mai bine ma duc in padure!
Soldatul roman: - Da mai bine ma duc in padure!
Soldatul german: - Da mai bine arunc o grenada in fantana!
Soldatul roman: - Da mai bine te duci in padure!
Adaugat de: Alessandru
1
Bancuri cu Soldati
un sergent aduna soldatii shi ii intreaba;
printre voi pictori sunt ???!!!
trag mina 2 soldati din tot plutonu,
NOI SUNTEM !!!!
sergentu zice ;
tineti 2 topoare peste o ora sam-i desenati o carutsa de lemne
Adaugat de: Dionisie
1
Bancuri cu Soldati
erau 2 camarazi de razboi...ff bui prieteni erau mereu impreuna..prieteni de mici copi...si intro zi unu dintre ei trebuia sa plece din armata ..trebuiau sa se desparta....cel care ramase in armata ii zice celuilalt...' Ba de fiecare data cand te duci la bar sa bei o votka bei si pt mine una'..asta a acceptat ..siau luat la levedere etc...se duce ala la bar intro zi cere 2 pahare de votka le bea..a 2 zi la fel...a 3 zi la fel..a 4 zi il intreaba vanzatoarea de acolo 'domnule dc de fiecare data cereti 2 pahare ' la care asta ii explicase povestea cu camaradu lui...a 5 zi vine la bar si cere un pahar de votka la care vanzatoarea ..'domnule va murit camaradul ? dc cereti numai un pahar ?..la care asta ii raspunde..'nu doamna da io mam lasat de baut:))
Adaugat de: alex
1
Bancuri cu Soldati
Armata il recruteaza si pe bula pentru o misiune foarte importanta.Camarazii lui vazand ca e foarte foarte prost pun un plan la cale pentru a scapa de BULA.
planul suna in felul urmator: "bai deci ii dam o arma descarcata lui bula si il punem sa traga intr-unul de-al nostru la antrenamente,iar acesta prefacandu-se mort da?" zis si facut ii dau lui Bula o arma (descarcata) si ii spun: "ba Bula ba,iti dau arma asta extraordinara ba dar cand tragi zbieri tare PUSh-CHI PUSh-CHI PUSh-CHI si vei fii invincibil da ma?" bula auzind asa ceva : "DA SA TRAITI!"
se duc ei la antrenamente il pune pe Bula sa traga
B: "PUSCHI PUSCHI PUSCHI"
Se preface soldatul cu pricina mort la care Bula :"sa moara dusmanii mei de nu ii termin!!"
Ajung ei pe front, camarazii ii spun lui Bula sa se duca in fata cu 1-2 km deoarece era "invincibil"
in fata lui bula un tanc la 50 de metri
B : "PUSh-CHI PUSh-CHI PUSh-CHI"
tancul la 30 de metri
B : "PUSh-CHI PUSh-CHI PUSh-CHI"
tancul la 10 metri
B : "PUSh-CHI PUSh-CHI PUSh-CHI"
tancul ajunge cu teava la capul lui bula sa il sfartece` la care soldatul inamic din tanc dadea cu fundul de scanunl masinariei si tipa tare :"TAN-CHI TAN-CHI TAN-CHI
Adaugat de: niqkelson
1
Bancuri cu Soldati
Intro zi comnadantul trimite un soldat sa vopseasca gemurile!.
la un momemdat vine soldatul si il intreaba pe comandant daca vopseste si rama!
Adaugat de: nairpic
1
Bancuri cu Soldati
Doi soldatzi numara o bila.La un moment dat se incurca si o iau de la capat.La sfarsit dupa ce au terminat de numarat sa cearta care au numarat mai multe
Adaugat de: mitza
1
Bancuri cu Soldati
Doi soldati numarau o bila. Se incurcara si au luat-o de la capat! :))
Adaugat de: PRESEDINTELE [Alin]
1
Bancuri cu Soldati
Bula este in armata .Inr-o zi,pe front , a fost impuscat.Camarazii lui nu stiu cum sa-i spuna mamei lui aceasta intamplare.Pana la urma , se hotaresc sa merga la mama lui.Ciocanesc la usa. se aude o voce:-Cine ... bate la usa?"Iar ei raspund:-Suntem noi , camarazii lui bula din armata!"-"Mda....ce a mai facut de data asta?"-"Pai stiti....fiul dv. a fost un baiat foerte creati.....dar stiti ce i-a trecut intr-o zi prin cap?"-"Ce?"-"UN GLONTE!!!!!"
Adaugat de: andreutza
1