Esti timid, dar te vindeci

Voturi: 407 |   Voteaza

De cate ori nu ti s-a intamplat sa vezi o tipa super si sa te gandesti :ce n-as da sa fie prietena mea!. E draguta, are de toate ?in dotare?, dar nu o cunosti si nici nu are cine sa ti-o prezinte. Esti singur si trebuie sa incerci sa o agati, dar cum? Ai emotii? Uita de ele. Asa nu merge! Ia-ti inima in dinti si fa ceva ca sa intri in vorba cu ea.

Incearca sa-I captezi atentia, apoi uitate direct in ochii ei. Arat-i ca esti barbat, chiar daca nu te astepata un BMW ultimul tip in fata casei. E gresit sa crezi ca o femei nu apreciaza la un barbat deact banii, masina si afacerile pe care le are. Preietenii tai rad cand faci glume! De ce n-ai face-o si pe ea sa rada?

Dupa ce ai reusit sa o privesti in ochii, inceaca sa vezi daca i-ai starnit interesul. E posibil ca nici macar sa nu te fi vazut. Nu uita:? Fii tu insuti?. Apropiete de ea, zambeste-i. De cele mai multe ori un zambet poate face mai mult decat 1000 de cuvinte.

Intreb-o ceva, orice. Orice, insa nu o intreba cat e ceasul. E enervat pentru o femeie sa vada ca nu ai pic de imaginatie. E prea invechita si s-ar putea sa te creada tantalau.

Nu lasa nici o clipa sa se vada ca ai emotii. Vorbeste cu ea ca si cum o cunosti din todeauna. Fetele apreciaza spontaneitatea


CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
18/11/2012, 17:40
Imi place mult saitul acesta cred ca am citit 4 pana acum e ff interesant:X
Vizitator
14/05/2010, 10:04
Da e interesanta abordarea...
Vizitator
20/04/2010, 15:56
:
Vizitator
24/02/2010, 21:15
interesant punctul de vedere