Elemente de astrologie

Voturi: 266 |   Voteaza

Pamântul
Semnele zodiacale de pamânt (Taur, Fecioara, Capricorn) se angreneaza din plin in jocul experientei terestre (materiale). Nativii acestor semne zodiacale se implica total, actioneaza cu toate fortele de care
dispun. Ei s-au nascut intr-o zodie de pamânt deoarece au neglijat aspectele spirituale ale muncii lor sau pentru ca s-au comportat intr-un mod superficial in trecutul lor, in timpul incarnarilor anterioare.


Apa
Modul care nativii din zodii de apa interactioneaza cu ceilalti este unul profund emotional. Contactul pe care acesti nativi il realizeaza cu ceilalti depinde in primul rând de contactul emotional. Aceasta arata ca ei urmaresc sa se perfectioneze in plan emotional. Ei trebuie sa invete sa-si disciplineze (adica sa-si controleze perfect) emotiile.


Focul
Semnele de foc (Berbecul, Leul, Sagetatorul) sunt legate de o karma de crestere a personalitatii. Aceasta arata ca fiintele nascute in zodii de foc nu si-au dezvoltat suficient personalitatea in trecut (in vietile anterioare) si ca acum trebuie sa o faca fara intârziere. Afirmarea clara de sine este o etapa necesara atât pentru a ne cunoaste dorintele si aspiratiile cât mai bine, cât si pentru a ne pune in valoare posibilitatile. Tocmai de aceea, modul in care nativii de foc? interactioneaza si stabilesc contacte cu ceilalti va fi unul care ii va ajuta sa-si amplifice increderea in sine si sa-si dezvolte
personalitatea. Ei sunt temerari exploratori dar trebuie sa invete ce inseamna respectul fata de ceilalti si care sunt virtutile dialogului.


Aerul
Semnele de aer (Gemenii, Balanta, Varsatorul) sunt intim legate de mental. O inteligenta agera si adeseori schimbatoare precum vântul si la fel de independenta ca si el ii anima mai mereu pe nativii semnelor de aer. Aceasta este o excelenta scoala de vivacitate a mintii pe care si-o aleg sufletele care cauta sa-si dezvolte agilitatea mentala (neglijata in vietile anterioare). Tocmai de aceea, când interactioneaza cu ceilalti, nativii semnelor de aer cauta sa realizeze in primul rând un contact mental (intelectual) care sa le permita exersarea agilitatii mentale. Aici unii nativi se refugiaza in fuga lor de responsabilitati si de angajamente ? acestea fiind greselile caracteristice acestor semne, deoarece nativilor acestui semn nu le place sa infrunte deschis viata (ca in cazul zodiilor de foc, de exemplu). Un alt defect major al acestor nativi este orgoliul care se traduce la ei printr-un dispret fata de contractele sociale (legaturile confirmate prin casatorie, de exemplu).

Sursa: Anunturi


CITESTE SI DESPRE: