Workshop CODECS la Timisoara

Categorie: Educatie

Timisoara 23 Februarie 2000
CODECS te invita miercuri 23 februarie 2011, in cadrul serii “OPEN MIND”, sa descoperi programele Open University din Marea Britanie - programe profesionale de calificare in domenii ca management general, management de proiect, managementul operatiunilor - cu recunoastere internationala.

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate si discutate beneficiile programelor oferite de Open University in Romania, prin partenerul sau CODECS. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu tutorii nostri si Alumni Open University.

„Plecam de la convingerea ca cea mai buna investitie pe care o putem face este investitia in dezvoltarea noastra profesionala. Mai ales acum, cand piata fortei de munca a devenit atat de competitiva, educatia de business este cea mai in masura sa ne ofere un avantaj consistent in dezvoltarea carierei. De aceea, ii asteptam pe toti cei interesati de succesul in cariera sa ni se alature in cadrul acestei dezbateri, una dintre primele de acest fel din Timisoara”, spune Radu Mihaescu, presedintele CODECS.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de dezvoltarea lor profesionala si personala.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 23 februarie, incepand cu ora 18:00 la Casa Palace, Splaiul Nicolae Titulescu nr.8, Timisoara.

Participarea este gratuita.

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: timisoara@codecs.ro sau la numerele de telefon: 0256 - 295 356/5, 0730 710 422 begin_of_the_skype_highlighting              0730 710 422      end_of_the_skype_highlighting.

Daca doriti sa aflati mai multe despre programele CODECS ne puteti contacta si pe www.codecs.ro sau pe Facebook, la http://www.facebook.com/#!/CODECSNetwork.
De asemenea, va invitam sa va alaturati grupului nostru LinkedIn, CODECS Network, la http://www.linkedin.com/groupsgid=3015185&about=.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
CODECS Timisoara
Telefon: 0256 - 295 356/5, 0730 710 422.
E-mail: timisoara@codecs.ro
timisoara@codecs.ro
http://www.codecs.ro/