Ultimele zile din septembrie iti aduc reduceri de reduceri pentru inscrierea la trainingul Ralucai Mohanu despre jocurile psihologice

Categorie: Educatie

Bucuresti 08 Octombrie 2011
Ai cursuri in care simti ca asisti la “o piesa cunoscuta” Uneori sala de training incepe sa semene cu o sala de teatru in care sunt multe “rasturnari de situatie” Dupa ce “incidentele” s-au consumat ai sentimentul ca “stiai ca asa o sa se intample”..Atunci, este posibil sa fii intr-un “joc psihologic”.

In acest caz, te invitam la cursul deschis “Cu jocurile ... nu-i de joaca in sala de training!” din data de 8 octombrie 2011, Bucuresti.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Training si Steps4Change si este dedicat persoanelor care lucreaza cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:
• devii prezent, deschis si atent in sala de training
• eviti “jocurile psihologice”in sala de training si folosesti energia lor in scop creativ
• iti dezvolti intuitia, simti din timp “invitatia la joc” si inveti raspunsul adecvat
Ce inveti in acest program:
1. Identifici calitatile tale dar si zonele tale “de umbra” in rolul de trainer
2. Intelegi importanta stroke-urilor si modul in care le poti oferi/primi in sala de training
3. Construiesti relatii functionale in sala de training avand pozitia de viata “Eu sunt OK, tu esti OK”; afli cum “colaborezi” la fiecare din relatiile tale profesionale si cum poti schimba relatia, pozitionandu-te diferit.

Cine este trainerul
Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se va desfasura:
Cursul va imbina exercitii individuale de reflectie cu exercitii de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizand elemente creative de predare inspirate din terapia prin arta.
Scoala de gandire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzationala; principalele modele teoretice folosite fiind pozitiile de viata, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul invingatorilor (Acey Choy).

Data: sambata, 8 octombrie 2011, ora 09:00 - 18:00.

Inscrie-te acum trimitand e-mail la alexandra.scarlat@irt.ro, sau sunand la 0728.929.067. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Taxa de participare: 400 RON (toate taxele incluse). Pretul acopera costul instruirii si 2 pauze de cafea si nu include masa de pranz.

Reduceri:
• 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training și pentru participanții la cursurile Steps4Change.
• 10% reducere de grup (2 sau mai mulți participanți)
• 9% reducere aniversara pentru inscrierile lunii septembrie
Reducerile sunt cumulative.

Resurse:
Articolul Ralucăi Mohanu: Despre Jocuri și Triunghiul Dramatic în viziunea Analizei Tranzacționale,
http://www.formare.info/corner/tc-resurse/despre-jocuri-%C8%99i-triunghiul-dramatic-in-viziunea-analizei-tranzac%C8%9Bionale/

Informatii despre programele pentru formatori ale Institutului Roman de Training gasesti la http://www.irt.ro/ro/programe/cursuri-deschise/.

Informatii despre cursurile deschise Steps4Change gasesti la http://steps4change.ro/articole/evenimente/.

Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Institutul Roman de Training
Alexandra Scarlat, Asistent Training, alexandra.scarlat@irt.ro

Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067

birou@irt.ro
www.irt.ro