Ultimele zile de inscriere la cursul de comunicare online!

Categorie: Educatie

Bucuresti 04 Mai 2010
Posibilitatile de socializare pe care ti le ofera mediul online si dezvoltarea retelelor sociale care au revolutionat tehnicile clasice de comunicare, au facut ca promovarea proiectelor de afaceri fara ajutorul internetului sa devina imposibila. BiG Media Relatii Publice vine in ajutorul celor care doresc sa beneficieze de o promovare prolifica in mediul electronic si va propune cursul de "Comunicare online si new media".

Printre temele principale abordate in cadrul cursului se vor numara:

• Cum sa iti actualizezi si promovezi blogul Ce limbaj folosim in textele pentru online Identificarea publicului tinta, folosirea cuvintelor cheie in texte si promovarea blogului prin intermediul acestora.
• Accesarea canalelor de comunicare online: site-uri de stiri online, de comunicate de presa
• Redactarea comunicatului de presa pentru mediul online.
• Strategii de realizare a unei campanii online
• Promovarea produselor si serviciilor prin intermediul unui website. Modalitati de radactare a textelor de prezentare, identificarea serviciilor si categoriilor de produse, gestionarea relatiei cu utilizatorii site-ului.
• Criterii de evaluare a rezultatelor campaniei de promovare online.

Ce vor sti cursantii la sfarsitul acestui training
• Cum sa isi contruiasca propriul blog si ce trebuie sa contina acesta
• Cum sa redacteze un comunicat de presa
• Cum sa initieze planuri de comunicare in mediul online
• Care sunt mediile online cele mai potrivite pentru transmiterea unui mesaj
• Cum sa construiasca corect un newsletter

Cand are loc cursul
Perioada de desfasurare a training-ului este 15-16 mai 2010

Unde se desfasoara cursul
Training-ul se va desfasura la sediul firmei BiG Media Relatii Publice, Calea Rahovei, Nr 266-268, Sector 5, Bucuresti, Electromagnetica Business Park, Corp 61, etaj 4, camera 26.

Acreditare:
Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei si Cercetarii. In urma examenului de evaluare, cursantii vor primi un certificat de competente emis de CNFPA si un certificat de absolvire din partea firmei BiG Media Relatii Publice.

Trainer:
Gabriel Ferugean, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale. In prezent este trainer BiG Media Relatii Publice si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice.( www.ferugean.ro)

Buget:
Costul formarii pe persoana este de 360 lei.

Pentru informatii suplimentare sau inscrieri va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0740.301.507 sau prin email la alina.soltut@bigpr.ro.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Alina Soltut
New Media Manager
Tel: 0740.301.507
alina.soltut@bigpr.ro
www.bigpr.ro