Trei zile de post pentru neamul roman

Categorie: Educatie

Pucioasa 13 Noiembrie 2009
Dumnezeu ii cheama pe romani la veghe sfanta in vreme de rascruce pentru tara. Cuvantul lui Dumnezeu, transmis si auzit in mijlocul neamului roman ii cheama pe romani la trei zile de post (18, 19 si 20 noiembrie 2009), si la rugaciune cu strigare pentru ajutor de la Dumnezeu la alegerea carmuitorului cel mai bun pe mai departe pentru neamul roman. Candela aprinsa in fiecare casa de roman va avea in ea hartiuta cu rugaciune scrisa, cuprinsa in Cuvantul lui Dumnezeu din 8 noiembrie 2009.

Iti fac iarasi trezirea, o, neam roman. O, lasa-te sub cuvantul Meu care te povatuieste in vreme de cumpana, tata! Aprinde candela si pune in ea o hartiuta mica, scrisa pe amandoua partile, si fa-o sul apoi si cu ea sa arda candela ta cu untdelemn curat si roaga-te pentru tine stand ingenuncheat inaintea Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, ca Dumnezeu iti da de veste sa stai la rugaciune pentru soarta ta de azi si de maine, o, neam roman. Ia hartiuta si scrie pe ea asa:

Tata, Fiule si Duhule Sfinte, Dumnezeule al celor credinciosi, Tu, Cel viu in vecii vecilor, cauta acum spre neamul roman si da-i lui intelepciunea cea de sus, si duh de pocainta pune peste el ca sa cunoasca el cu duh aplecat sprijin de la Tine in vreme de rascruce pentru soarta lui. Noi, fiii neamului roman, Te rugam sa aduci peste noi taina Duhului Sfant, Care sa ne invete sa-Ti cerem izbavirea noastra de sub duhul intunericului de azi, care da sa cuprinda lumea de la margini la margini, intuneric cum n-a mai fost in vremile de pana acum.
Se tocmeste la porti soarta noastra, Doamne, si Te chemam sa veghezi pentru noi. Ne asezam inaintea Ta cu zile de post pentru ca sa biruiesti pentru noi cu voia Ta cea de sus si pentru ca sa veghezi pentru alegerea carmuitorului de peste noi, caci toate stapanirile sunt de la Tine dupa cum este viata fiecarui neam, dar cerem Tie iertarea pacatelor noastre, si apoi voia Ta de sus peste noi, ca nu este alt Dumnezeu afara de Tine, nici nume mai presus de numele Tau. Cu cercetarea Ta cea parinteasca intinde-Ti peste noi mantia ocrotitoare si biruieste pentru noi ca sa avem carmuitori cu iubire si cu mila in ei pentru noi, caci fara Tine umblam in intuneric, Doamne. O, primeste jertfa inimilor si a trupurilor noastre si da-ne noua din Duhul Tau Cel datator de viata si aprinde-ne in El ca sa facem voia Ta, noi, si cei ce vor carmui pentru noi, si ajuta-ne sa ne intoarcem cu fata spre Tine, caci suntem rataciti de la caile Tale, de la calea vietii, Doamne. Şi acum pune mana Ta peste ranele noastre, nestiute de noi cum sunt, si vindeca nestatornicia noastra si vindeca viata noastra dupa voia Ta si vindeca inimile noastre si fa din noi neam slavit, aplecat voii Tale, caci Tu singur esti Dumnezeul nostru si esti Calea, Adevarul si Viata, precum Cuvantul Tau a spus ca esti. O, ridica-Te pentru noi Mantuitor si aprinde in noi iubirea Ta, iubirea cea de sus in noi, spre mantuirea noastra si spre slava Ta in mijlocul neamului roman, slava de la care sa ia lumina popoarele spre mantuirea cea de la Tine lor. Amin, amin, amin.

Iar Eu, Domnul, pecetluiesc acum invatatura Mea de peste tine pentru duh de rugaciune cu strigare, o, neam roman, dar striga, tata, la Mine cu zile de post, inainte de ziua in care se va scrie pentru tine soarta ta cea de maine si carmuitori peste tine pentru viata ta.
In saptamana cea de dinaintea zilei de sorti pentru carmuirea cea de peste tine, Eu, Domnul, te asez inaintea Mea cu trei zile de post: miercuri, joi si vineri (18, 19, 20 noiembrie - n.r.) si cu rugaciune sfanta asa cum Eu te-am povatuit, neam roman, si Eu voi asculta strigarea ta si voi veghea spre ajutorul tau. Sa mananci bucate curate in aceste zile si sa le cureti prin stropire cu apa sfintita, si Eu voi lucra atunci cu darul Duhului Sfant pentru sfintirea lor prin credinta ta in cuvantul Meu cel sfintitor. O, sa te opresti de la pacat si sa mananci fructe si legume dupa asfintitul soarelui si sa mananci paine curata, neamestecata, iar painea curata este: faina, sare si apa, inchinate cu semnul sfintei cruci cand le lucrezi si cand le mananci. O, nu mai sunt bucate curate in piete, nu mai sunt. Nu mai are crestinul zile curate de post adevarat, cu bucate sfinte, caci Gog si Magog s-a amestecat cu totul in toate cate omul foloseste, spre durerea Mea cea de la om, iar Eu, Domnul, te astept, neam roman, si te asteapta strabunii tai sa postesti post sfant pe pamant, asa cum ei traiau si posteau post curat si cu rugaciune sfanta inaintea Mea spre bucuria Mea si spre folosul lor de la Dumnezeu. Şi acum, pace tie, si putere tie ca sa implinesti voia Mea de peste tine spre ajutorul tau de la Dumnezeu! Amin.
Iar pe tine, popor al cuvantului Meu, in mijlocul caruia Eu imi desert cuvantul cand il graiesc, pe tine te asez la veghe si mai mare pentru neamul roman si pentru soarta lui cea de la Mine, pentru carmuitor milos peste el si pentru el. Tu esti cel asezat de Mine inaintea Mea pentru Mine si pentru tine si pentru neamul roman, prin care voiesc sa-Mi asez pe pamant slava Mea si biruinta ei. Taina dintre Mine si tine este mare si lucram dupa ea. Prin credinta ta cea sfanta voiesc sa fac bine multora, caci multi vor primi darul credintei sfinte, dupa cum Eu, Domnul, voi sufla peste ei ca sa se ridice spre viata si sa mareasca ei slava Mea pe pamant cu ei, si multa de la ei peste multi, si din unii in altii sa se reverse ea si sa fac pe pamant patrie cereasca, caci pe pamantul roman sta Domnul si cuvinteaza cuvantul Sau de facere noua a lumii la sfarsit de timp, precum este scris in Scripturi sa fie nasterea din nou a lumii, Ierusalim nou pe pamant si Domnul cu zecile de mii de sfinti intru venirea Sa si intru imparatia Sa pe pamant ca si in cer, iar cei credinciosi sa spuna mereu in rugaciunea lor cea sfanta: O, Tata, faca-se voia Ta cu vie imparatia Ta, precum in cer asa si pe pamant. Amin.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Fundatia Sfanta Virginia - Cetatea Sfanta Noul Ierusalim
Pucioasa
12 noiembrie 2009
www.noulierusalim.ro
www.noul-ierusalim.ro

cninic2000@gmail.com
http://www.noul-ierusalim.ro