Toamna se numara bobocii pentru taberele de iarna! Adventure CAMPS lanseaza oferta de taberele de schi 2010

Categorie: Turism

Cluj Napoca 10 Septembrie 2009
Oferte noi si tentante pentru tabere in sezonul de iarna 2009-2010 sunt deja pregatite pentru copii si adolescenti dornici de noi aventuri!


Chiar daca multi dintre voi si copiii vostri mai aveti nisip de mare intre degetele de la picioare, sau argila de pestera in incretiturile bocancilor :)... cu un gand bun pentru tot ce a fost frumos vara aceasta, Adventure CAMPS va invita in vacanta! Vacanta de iarna nu e atat de departe cum pare si inscrierile pentru taberele de iarna au inceput!
Incet, incet, atractiile verii traite intens in tabere la munte si la mare, sunt inlocuite cu senzatiile de neuitat oferite de zapada, munte, sanius si schi.
Ofertele de tabara pentru iarna 2009 - 2010 sunt gandite deopotriva pentru copii si parintii lor. Stradaniile echipei Adventure CAMPS fac ca preturile sa se mentina la acelasi nivel ca si anul trecut, in schimb, locatiile de cazare sunt mai bune. Vestea mai putin buna este ca, locurile in aceste tabere de iarna sunt limitate!
Asa ca .... e timpul sa-ti faci vara sanie si sa te inscri in tabara de ski!
"Aventura pe schiuri la Straja" este programul care se adreseaza atat celor mici cat si adolescentilor. De la schi, snowboard, drumetie, sanius si pana la concursuri si jocuri cu multe surprize, toate sunt gandite cu multa implicare si daruire pentru copiii nostri. De aceea, Adventure CAMPS prezinta un portofoliu care insumeaza peste 2000 de copii fericiti si inca pe atatia parinti multumiti.
Pentru acei care prefera schiul la el acasa, tabara de schi din Austria este o optiune cat se poate de buna. Detalii despre programe, preturi, modalitati de inscriere - toate sunt prezentate pe www.adventurecamps.ro
Completarea formularului de inscriere nu obliga la plata imediata, dar arata intentia de a te alatura Echipei Adventure CAMPS intr-una din taberele de iarna organizate de ei. Chiar daca e doar septembrie si suspinam inca dupa vacanta de vara, nostalgiile si amintirile placute se pot transforma in noi vise "albe" si planuri marete pentru sezonul rece, fie ca e Straja sau alta locatie din muntii nostri, fie ca e Austria cu atractiile muntelui si chemarea schiului.
www.adventurecamps.ro - programeaza-te pentru o noua aventura!
Stire din categoria: Turism
Date de contact
Adventure CAMPS
Str. Primaverii 12/12
Cluj Napoca
office@adventurecamps.ro
www.adventurecamps.ro