Tehnici specifice in implementarea sistemelor informatice - CODECS / 27-28 februarie / 13-14 martie 2010, Bucuresti

Categorie: Educatie

Bucuresti 17 Februarie 2010
CODECS organizeaza in perioada 27-28 februarie / 13-14 martie 2010 cursul Tehnici specifice in implementarea sistemelor informatice - o colectie de instrumente, tehnici, metode, principii si concepte aplicabile in proiectele de implementare a sistemelor informatice integrate.

Obiectivele vizate de acest curs sunt pe de-o parte dobandirea cunostintelor si tehnicilor privind modelele de baza pentru lucrul in proiecte de implementare (cu definirea cadrului de derulare si a echipelor implicate in proiecte si procesele asociate realizarii proiectelor) dar si dobandirea unei experiente practice in utilizarea tehnicilor de management prin intermediul unor exemplificari si exercitii.
Cursul urmareste parcurgerea ciclului de viata al proiectelor in general si al celor de implementare in special. Pentru acestea din urma se axeaza pe principalele etape si anume: evaluarea proiectelor si a solutiilor IT; abordarea pe nivele; analiza cerintelor; design; dezvoltare si testare; deployment; suport in exploatare. Sunt prezentare in detaliu fazele realizarii unui proiect IT (inclusiv rezultatele fiecarei faze din punct de vedere al solutiei si al altor livrabile) dar si principiile fundamentale care trebuie aplicate.
Cursul „Tehnici specifice in implementarea sistemelor informatice” se adreseaza
• Celor care sunt responsabili de proiecte de implementare a sistemelor integrate, din partea furnizorului si clientului;
• Celor care vor sa-si completeze cunostintele pentru a putea accede la alte pozitii profesionale, cu perspective mai bune;
• Celor care se afla acum in etapa de formare profesionala (studenti, candidati la masterate etc) si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite;
• Celor cu preocupari in domeniul IT si care se confrunta cu necesitatea abordarii unor initiative complexe, care implica coordonarea unor grupuri.
Cursul „Tehnici specifice in implementarea sistemelor informatice” are o durata de 4 zile, in care se studiaza modelele si conceptele teoretice si se discuta exemple practice si studii de caz. Programul include activitati in intervalul orar 9:00 - 17:00.

• Trainer: Ilie Ardelean,PMP®
• Durata: 4 zile: 27-28 februarie / 13-14 martie 2010
• Locatia: sediul CODECS (strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti)
• Grupa de training: minim 10 persoane, maxim 14 persoane
• Pret: 450 EURO / participant +TVA (In aceasta suma sunt incluse mesele
de pranz si tratatia din pauze)

Pentru inscrieri si informatii privind cursul “Tehnici specifice in implementarea sistemelor informatice” un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: pm@codecs.ro, www.codecs.ro.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
CODECS
str. Agricultori, nr. 37-39
Telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4
E-mail: pm@codecs.ro
www.codecs.ro.

pm@codecs.ro
http://www.codecs.ro