Site-ul de corpuri de iluminat www.leds-c4.ro are o noua imagine

Categorie: Santate

Bucuresti 04 Martie 2010
Leds C4 Romania, 04.03.2010: Leds C4 Romania, filiala regionala a Leds C4 Spania, unul dintre cei mai mari producatori de corpuri de iluminat la nivel mondial, anunta lansarea noii versiuni a site-ului www.leds-c4.ro. Cu un design modern si usor de utilizat, www.leds-c4.ro ofera vizitatorilor un set complet de informatii: detalii despre companie (descriere, portofoliu de produse, stiri si comunicate de presa), detalii despre promotiile in derulare, informatii despre alabastru, precum si prezentarea completa a celor 7 cataloage oferite de Leds C4: Grok, La Creu, Exterior, Alabaster, Arhitectural, Hospitality si Urban.

Fiecare dintre cele 7 cataloage din cadrul www.leds-c4.ro cuprinde mai multe sectiuni, in functie de tipul corpurilor de iluminat: lustre, plafoniere, aplice, lampi de birou, lampadare, veioze etc. In cadrul fiecarui catalog, corpurile de iluminat sunt grupate pe colectii, fiecare colectie incluzand cel putin 4 fotografii ale corpului de iluminat (ansamblu, detaliu, date tehnice si o fotografie cu corpul de iluminat montat intr-un decor specific: restaurant, dormitor, camera de hotel etc.). Corpurile de iluminat noi si cele cuprinse in promotii sunt prezentate si in cadrul unor sectiuni speciale, dar sunt si marcate in cadrul prezentarii generale.

“Desi cuprinde peste 10.000 de fotografii de mare rezolutie, continutul site-ului www.leds-c4.ro se incarca intr-un timp record. Astfel, timpul mediu de incarcare pentru o pagina este de aproximativ 1 secunda. Fotografiile moderne, designul inedit si cantitatea mare de informatii transforma www.leds-c4.ro intr-unul dintre cele mai reusite site-uri de prezentare din Romania, remarcabil, atat din punct de vedere functional, cat si estetic”, declara Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania. “Un avantaj competitiv al www.leds-c4.ro in raport cu celelalte site-uri din domeniu, dar si fata de magazinele de prezentare si desfacere, este reprezentat de datele despre dimensiuni, finisaje, tipul de bec, dar si de simbolurile internationale specifice: gradul de rezistenta la temperatura, directia de iluminare, nivelul de consum, rezistenta la interactiuni mecanice. Un alt avantaj oferit de www.leds-c4.ro este posibilitatea de a solicita o oferta sau informatii suplimentare despre corpul de iluminat”, adauga Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania.

Despre Leds-c4.ro
Cu un portofoliu de peste 2500 de corpuri de iluminat (de la aplice si plafoniere moderne si practice, pana la lustre si candelabre elegante si rafinate, de la solutii de iluminat subacvatice, la felinare si lampi stradale de mare putere), www.leds-c4.ro se remarca prin simplitatea si rapiditatea cautarii de produse, prin informatiile detaliate de ordin tehnic si estetic, precum si prin consilierea si consultanta asigurate de specialisti in industria de corpuri de iluminat. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.leds-c4.ro.
Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Telefon: 031.410.09.22, 23
Fax: 031.417.17.83
Mobil: 0728.870.298
e-mail: marketing@leds-c4.ro
www.leds-c4.ro
marketing@leds-c4.ro
www.leds-c4.ro